Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Miért ijedtek meg, ha kiderül, hogy 22 éves vagyok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 13:59
11/20 S. Pati válasza:
Én 16 vagyok, engem nem zavar ha egy pasas "idősebb" mert sokkal értebb vagyok mint a kortársaim, szóval biztos h amiatt lépnek le. Egy 14 éves kislánynál ne próbálkozz mert az "pedofília", az mindig menőzni akar meg ilyenek. Az idősebbek azok már jobban tudják mit akarnak.
12/20 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem sem kellene 22 éves pasi. Neked meg a saját korosztályodban kellene keresgélni.
15/L
13/20 anonim válasza:
előzőnél a pont...és mint azt az már a többiek írták : pedofília.
14/20 anonim válasza:
Vagy csak szimplán nyomi és nem találja a közös szót egy 20-22 lánnyal.
20L
15/20 anonim válasza:
Vagy csak szimplán nyomi és nem találja a közös szót egy 20-22 éves lánnyal.
20L
16/20 anonim válasza:
1: 14-16 nem kiskorú... 14 fölött már legális a szexuális kapcs. de tök8... sztem a korkülönbség nem nagyon gáz, de azért inkább 16 fölött válogass... én nem ijednék meg, ha fiatalos a srác... xD ez úgy hangzott, mintha a 22 vén lenne, de engem nem zavarna...
17/20 anonim válasza:
Én is oda vagyok a 16-17 éves lányokért,legjobbak! 26/F
18/20 anonim válasza:
sz@rul csinálod azért.
ha jól csinálnád,letojnák,hogy hány éves vagy.
19/20 anonim válasza:
ember, te fanatikus vagy....ezt a kérdést, már milliószor feltetted csak más formában...Olyan meszsiről kerüljenek téged el a lányok amilyen messzire csak tudnak, nem vagy normális. Remélem egyszer valaki jól megver, mert az hiányzik már neked. Egy jó nagy adag kiadós verés
20/20 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak!Nincs is jobb amikor egy kis 16os tűsarkúval megtapos,jól elver ostorral,óóó istenem! :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!