Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem miért nem tudok csajozni! Jutott más is hasonló megállapításra?
Az én problémám, hogy túlságosan érzelmes, érzékeny vagyok és ez mindenre rányomja a bélyegét az egész életem során.
Emiatt vannak gátlásaim, félelmeim, mert tartok tőle, hogy megsért valaki a külsőm miatt, így inkább nem is kezdeményezek, nagyon nehezen viselem, ha valaki elutasít, sírni tudnék fiú létemre, fáj, hogy ennyire semmit sem érek a lányook szemében, így inkább ne is kezdmenyezek, nem adok flörtjelket sem és persze, hogy sosem lesz így barátnőm.
Kedves White Belle!
"Csak mert érzelmes vagy még lehetne önbizalmad és lehetnél határozott."
Úgy gondolom amit neked küldtem levél, elég határozott hangnemben lett írva, bármilyen rövid is volt! De szintúgy nem válaszoltál rá, mint sok száz másik lány előtted! Most akkor mégis mire legyen akkora eget rengető önbizalmam? Folyton csak az elutasítás, csalódás, levegőnek nézés....
Bár nem értem a nőket, és valószínűleg sosem fogom, de egyvalamire már sikerült rájönnöm: még ti sem tudjátok, hogy pontosan mit is akartok!
http://www.youtube.com/watch?v=UMN5aMZVUe0
egy kis vidító, ajánlom figyelmedbe a többi számaikat is
mindjárt nem fogod ilyen komolyan venni az életet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!