Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rájöttem miért nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem miért nem tudok csajozni! Jutott más is hasonló megállapításra?

Figyelt kérdés

Az én problémám, hogy túlságosan érzelmes, érzékeny vagyok és ez mindenre rányomja a bélyegét az egész életem során.

Emiatt vannak gátlásaim, félelmeim, mert tartok tőle, hogy megsért valaki a külsőm miatt, így inkább nem is kezdeményezek, nagyon nehezen viselem, ha valaki elutasít, sírni tudnék fiú létemre, fáj, hogy ennyire semmit sem érek a lányook szemében, így inkább ne is kezdmenyezek, nem adok flörtjelket sem és persze, hogy sosem lesz így barátnőm.

2012. jún. 14. 01:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Helyes megállapitás! Ez pontosan így van. Kb minden szó amit leirtál. Most majd jönnek a "töketlen pööcs" kommentek. De nem ismernek.
2012. jún. 14. 01:13
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Javitanám: az hogy sosem lesz barátnőd, az nem igaz. Egyszer lesz valaki akinek érdekes leszel, és vállalja érted az áldozatot, de hát ki tudja mikor lesz az. Talán több ilyen is lesz. De tény hogy sokkal ritkábban lesznek kapcsolataid mint a "normális..." embereknek.
2012. jún. 14. 01:15
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
töketlen pööcs
2012. jún. 14. 01:18
 4/15 anonim ***** válasza:
na legalább mostmár tudod mit kell megváltoztatnod.
2012. jún. 14. 01:19
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Én szóltam :D
2012. jún. 14. 01:19
 6/15 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
92%
Csak mert érzelmes vagy még lehetne önbizalmad és lehetnél határozott.
2012. jún. 14. 01:20
 7/15 anonim ***** válasza:
#5 csak a te kedvedért
2012. jún. 14. 01:27
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
tökéletlen pöőcs
2012. jún. 14. 01:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. jún. 14. 02:04
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Annyiból átértem hogy én is inkább kevésbé nyomulós típus vagyok, pedig igencsak jóképű vagyok, hála az a teremtőnek. :)
2012. jún. 14. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!