Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5. randin egy fiúval filmnézés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5. randin egy fiúval filmnézés és borozgatás volt a program. Ő hozta a bort és elkérte a felét,300Ft-ot. Ez csak szerintem durva?

Figyelt kérdés

Én sütöttem muffint, hogy legyen mit ennünk és én sem kértem el a Milka csoki felét... barátnőim azt mondták ilyen zsugori alakkal ne kezdjek, mert minden Ft-ot számolni fog.

Mi a véleményetek?

Ő 20 éves én 19.

2012. jún. 13. 22:23
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
zsák a foltját? hát hidd el nekem az ilyen nem pálya. én nem kértem el ezek után sem és más esetben sem kérném el. teljesen kiábrándultam a fiúból, soha többet nem találkozok ilyen sóherrel, igazatok van! és nem azért mert pénzéhes vagyok, ez egészen más!
2012. jún. 14. 12:53
 32/39 A kérdező kommentje:
azóta keresett, hogy elmegyek -e vele inni valamit... LOL
2012. jún. 14. 12:54
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
na ja,aztán veled fizettetné ki számlát xD
2012. jún. 14. 14:47
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted,legalább van önbecsülésed.Nem a 300 forint itt a baj,hanem ennek az embernek a mentalitása.
2012. jún. 14. 16:33
 35/39 anonim ***** válasza:
Ritka nagy zsugori az alak:d
2012. jún. 15. 12:32
 36/39 anonim ***** válasza:

12:54

ne is menj e vele, óvd meg őt magadtól ;)

2012. jún. 15. 16:23
 37/39 anonim ***** válasza:
úristen milyen férfi lehet?????? Én a párommal 3 éve vagyunk együtt de elejétől kezdve megvesz nekem mindent amit csak szeretnék, nem követelőzöm de megkapok tőle mindent. Soha nem emlékeznék rá hogy például hozott nekem fagyit és elkérte volna a fagyi árát vagy akármit...... Én nem tudom miféle emberek vannak :DDDDDDdd
2013. jan. 22. 11:00
 38/39 anonim ***** válasza:
Az ilyen alapvető és nagy jellembeli fejletlenség szerintem intő jel, hogy kerüld el őt messzire.
2013. jan. 25. 00:06
 39/39 Makoscsiga ***** válasza:
Hát,én 'bizisten elkértem volna a muffin és a milkacsoki árának a felét... :D Micsoda szarrágást. Pláne ebben a korban.
2013. júl. 16. 03:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!