Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csajoztok egy idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csajoztok egy idegen csajjal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel kinn vagy este, meglátsz egy csajt (aki csoportban van a többi csajjal, de őt kinézted, és idegen neked)

Hogy mentek "felszedni" őt, mit mondtok neki, mit tesztek?

Előtte kell szemezni vele, meddig?

Bemutatkoztok, kezet ráztok, mivel indítotok, mégis mit?

2012. máj. 27. 17:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
meg kérdezem nem iszunk valamit pl
2012. máj. 27. 17:48
 2/20 A kérdező kommentje:
HA ott van egy 5ös csoportban, és én odamegyek, megkérdezem tőle, iszunk e valamit, nem hinném, hogy ott hagyná a barátnőit...
2012. máj. 27. 17:54
 3/20 anonim ***** válasza:
31%
Pontosan, erre jó a szárnysegéd. Menj el haverokkal. Először el kell szigetelni őt a csoport többi tagjától, érdemes nem direktbe nyitni, pláne nem hozzá, nyisd meg valamelyik másik barátnőjét, ezzel, ha jó benyomást teszel a másik lányra, a valódi "célpontra" is jó benyomást fogsz tenni, kvázi imponálni fog neki, hogy le sem sz.rod. A meghívni valakit egy italra szerintem rossz ötlet, olyan, mintha meg akarnád venni, a lányok mindenképp így értelmezik, és többnyire élnek is a lehetőséggel, aztán hirtelen lelép.
2012. máj. 27. 18:03
 4/20 A kérdező kommentje:

Tehát, odamegyek csoportosan dumálgatunk, egyik csajjal elkezdek dumálni, aztán őt otthagyom, és áttérek a kinézett lányra és vele dumálok? Ezutáni lépés?

ÉS ha nincs szárnysegéd, tegyük fel..

2012. máj. 27. 18:12
 5/20 anonim ***** válasza:
3%
ne légy már ennyire nyominger!!!!!
2012. máj. 27. 18:15
 6/20 anonim ***** válasza:

Ha van miről dumálnod, akkor menj oda ja azt ennyi. Ha nincs az pech. Ennél jobban már úgyse lehet körbe járni, csak oda mész és ennyi.

Aztán lesz ami lesz. Nem kell jobban túlkomplikálni. Legrosszabb esetben beégsz, és nem csak az az 5 csaj röhög majd rajtad hanem a pultos aki egy kigyúrt állat, még oda megy hozzád és "hahaha, na mi van? beégtél nyominger..AHAHAHAHAHA" és mindenki a közelben téged fog bámulni.

2012. máj. 27. 18:32
 7/20 anonim ***** válasza:

"Pontosan, erre jó a szárnysegéd. Menj el haverokkal. Először el kell szigetelni őt a csoport többi tagjától, érdemes nem direktbe nyitni, pláne nem hozzá, nyisd meg valamelyik másik barátnőjét, ezzel, ha jó benyomást teszel a másik lányra, a valódi "célpontra" is jó benyomást fogsz tenni, kvázi imponálni fog neki, hogy le sem sz.rod. A meghívni valakit egy italra szerintem rossz ötlet, olyan, mintha meg akarnád venni, a lányok mindenképp így értelmezik, és többnyire élnek is a lehetőséggel, aztán hirtelen lelép."

ez nem how i met your mother?:DDDDDDDDDD

2012. máj. 27. 18:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Hiába tetszik nekem a lány, ha csordában van, akkor lemondok arról, hogy összejöjjek vele :(((

Cordában lévő lányokkal nem lehet beszélgetni vagy ismerkedni sajnos.

Ez a lányoknak egy védekezési módja, hogy nem akarnak semmit sem idegenektől.

2012. máj. 27. 18:42
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

"Hiába tetszik nekem a lány, ha csordában van, akkor lemondok arról, hogy összejöjjek vele :(((

Csordában lévő lányokkal nem lehet beszélgetni vagy ismerkedni sajnos.

Ez a lányoknak egy védekezési módja, hogy nem akarnak semmit sem idegenektől."

ez hülyeség...ha én néhány barátnőmmel vagyok az nem azt jelenti hogy nem akarok semmit idegenektől. Csak egyszerűen jól érzem velük magam.

2012. máj. 27. 19:11
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
mármint a barátnőimmel.:D (ez lemaradt):D
2012. máj. 27. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!