Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csajoztok egy idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csajoztok egy idegen csajjal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel kinn vagy este, meglátsz egy csajt (aki csoportban van a többi csajjal, de őt kinézted, és idegen neked)

Hogy mentek "felszedni" őt, mit mondtok neki, mit tesztek?

Előtte kell szemezni vele, meddig?

Bemutatkoztok, kezet ráztok, mivel indítotok, mégis mit?

2012. máj. 27. 17:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jól kell kinézni, akkor az se számít ha magadban vagy és úgy mész oda hozzá! :D Ellenkező esetben - vagy ha kevésbé vagy nagy dumás -, baráti társasággal menjetek oda, hívd meg egy italra, kérdezd meg sűrűn jár-e erre. Ebből a kettőből már tudsz következtetni, h érdemes-e folytatni. :)
2012. máj. 27. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt a csajt régóta kinézted? Mert azt írod, hogy idegen csaj. Tehát általánosítás, vagy konkrétan van egy lány akit fel akasrz szedni?
2012. máj. 27. 21:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Általánosítás.
2012. máj. 27. 21:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is barátnőimmel megyek "csordában", azért, mert egyedül mit lehet csinálni? Most nem az utcára gondolok hanem valami koncertre, fesztiválra vagy bulira, ahol indenki ott van. Szóval ez nem "védekezési mód", legalábbis nem a pasiktól védekezünk.

Amúgy szerintem odamehetsz ha bandában vannak (vagyunk) egyedül is. Legalábbis ha jól nézel ki nincs gond. :)

2012. máj. 28. 10:40
 15/20 mogul ***** válasza:
én lány vagyok lehet h értek hozzá....odamész és ahogy a ..asszem második válaszoló irta leszarod..el kell különíteni a többiektől dumáljatok igyatok meg egy sört..stb ;)
2012. máj. 30. 20:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

jaaaaaj, már megint egy kérdezö aki beleolvasott a mex deluxe ócska cikkjeibe, aztán ahelyett, hogy probálkozna, inkább csinálja a mentális maszturbációt.

mit tehetsz nézzük (bár egyiket se fogod bejátszani, mert gyik vagy MÉG):

- tánctéren barátnöivel táncolnak, odamész, megfogod a karját, közbe nézel a szemébe és elhuzod magadhoz táncolni. Itt nem a nagymami táncolásrol beszélek, hanem a full testközelségröl. Az ilyen szitukból általában hamar csók lesz (akár kevesebb mint 1 perc)

- Én mindig fel szoktam térképezni, hogy kikkel mikkel van, de valojában minden teljesen elhanyagolandó, ha igazán nagy játékos vagy. Mondjuk a nagyobb társaság lebomlik több kis kilkkre, mondjuk 2-3 fös lánycsoportba simán oda tudsz menni. De ha csak majomkodni mész oda, és nem a lány miatt, nem nyilvánitod ki, hogy miujság, akkor szerinted ök ezt maguktol fel fogják fogni? NEM.

Igazából TE a lányt akarod. Nem a barátnöit. (kivéve ha édeshármasra hajtasz). Tudd, hogy mit akarsz. De tényleg. Ezt igy fullra lecsupaszitva. Nyilván tapasztalat hiányában nem fogod tudni jol felmérni a helyzeteket, ez pedig nagyon sokszor kudarchoz fog vezetni. De majd ráérzel.

Én pl multkor láttam egy ilyen vöröshaju, tornazsákos, halásznadrágos lányt, piercinges, szal elég alternativ volt. 6 fiuval lófrált. Nem volt valami nagy szám csaj, de nekem vonzotta a farkam. Mindezt ugye szorakozohelyen. Látom, hogy ülnek a párkányon, és a csaj tök szélen van, leültem, simán leszolithattam volna a csajt, csak ugye spanyolul beszéltek, mint az kiderült. Mondjuk nem biztos, hogy leszolitom, de ha megprobálom, és sikerül, akkor mégis csak elörébb vagyok, minthogy itt irkálnám ki az ilyen hülye kérdéseket.

Bemutatkozni meg nem divat :D

Nem a neved a fontos első körben. Most gondold el a bemutatkozás mennyivel viszi elörébb a dolgot az elején? Hát nem sokkal. Protokoll csak. Viszont ha odamész, hogy fúúúúúúú, honnan van neked ilyen karkötőd? Mert balbalbalblabl

és akkor elmondja, hogy miért van neki olyan. Mert miért ne mondaná el?

2012. máj. 30. 20:19
 17/20 A kérdező kommentje:

"én lány vagyok lehet h értek hozzá....odamész és ahogy a ..asszem második válaszoló irta leszarod."

Miért is jó, ha leszarom?

Odamegyek , fullközel és megcsokolom... nem ebből lesz az, hogy kapok egy pofont ? :D

2012. máj. 30. 20:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

hát pedig már egy rakás nöt lesmároltam igy, pedig alacsony vagyok, vézna vagyok, ronda vagyok, szegény vagyok.

gondolkozz már a nő fejével kicsit?

ott táncikálsz, odajön egy srác, ránézel kb pár mp elég, hogy eldöntsd, hogy külsöleg kielégiti e az alap követleményeidet. A határozottság amugy is olyan a nök számára, mint nekünk a szépség, szóval a határozott fellépésed viszi a dolgot nem pedig a kinézeted. Na szal a srác odahuz magához közel, ez mindenkinek nagyon jó, mert érintkeztek stbstb, fejek nagyon közel kerülnek, és szépen rá is mehetsz a csokra. paff.

2012. máj. 30. 20:46
 19/20 anonim ***** válasza:
63%-os látom, vágja a PUA-témákat. :DDD
2012. máj. 30. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:
odamész, a csajhoz, megkérdezed, hogy zavarok-e, ha nemet mond máris nyert ügyed van, csak kezdj el vele beszélgetni valamiről :)
2012. okt. 6. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!