Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5. randin egy fiúval filmnézés és borozgatás volt a program. Ő hozta a bort és elkérte a felét,300Ft-ot. Ez csak szerintem durva?
Figyelt kérdés
Én sütöttem muffint, hogy legyen mit ennünk és én sem kértem el a Milka csoki felét... barátnőim azt mondták ilyen zsugori alakkal ne kezdjek, mert minden Ft-ot számolni fog.
Mi a véleményetek?
Ő 20 éves én 19.
2012. jún. 13. 22:23
21/39 anonim válasza:
Ez nem normális.Sürgősen hagyd ott.
25F
22/39 anonim válasza:
Inkább ne vitt volna semmit... :D Szerintem hagyd a fenébe!
23/39 anonim válasza:
ezen jót nevettem,biztos óvszerre teszi félre a pénzt:)
24/39 anonim válasza:
Hát érdekesen néznék az biztos, sőt, engem magamban ki is akasztana a dolog és tuti kiábrándulnék. Nekem eddig akárhány pasim volt, mind fizetgetett nagyobb összegeket is, pedig sosem voltak olyan hűű de gazdag pasijaim. Mondjuk én se várom el, pl volt hogy moziban ő vette a jegyet én meg üdítőt/kukoricát, hogy ne csak a pasi fizessen. De ha már megvett valami (ilyen kis összegű dolgot) akkor nagyon gáz elkérni a felét. 300 ft-ból nem hiszem, hogy bármit tud már nagyon venni. Ha meg a másnapi kiló kenyérre kellene a pénz, azt észrevennéd rajta.
25/39 anonim válasza:
Jó nagy sóher lehet, még a legkisebb címletű papírpénz is több mint 300 ft...
26/39 anonim válasza:
Az ilyen suttyót azonnal pattintani kell!!!
27/39 anonim válasza:
Szerintem is tök gáz... Bár lehet, hogy csak a reakciódra volt kíváncsi, mondjuk én kikészülök a "tesztelgetéstől".
28/39 anonim válasza:
a kisstílű lúzereknél ez teljesen normális:D
29/39 anonim válasza:
most mi lesz, 300 ftba biztos bele fogsz halni!
Te miért nem kérted el a lisztnek az árát, így legalább kvittek lennétek!
a zsák mindig megtalálja a foltját!
30/39 anonim válasza:
Hat eleg suttyo xD pofatlan ne mar h el kerte a bor aranak felet xD oje en sosem csin ilyet ha mar meg dum akk en viszem es kesz ha a penzt ide akartak adni felet ra akk mondtam h nem nem kerem nem tudom mennyibe kerult :D :D 23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!