Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5. randin egy fiúval filmnézés és borozgatás volt a program. Ő hozta a bort és elkérte a felét,300Ft-ot. Ez csak szerintem durva?
Figyelt kérdés
Én sütöttem muffint, hogy legyen mit ennünk és én sem kértem el a Milka csoki felét... barátnőim azt mondták ilyen zsugori alakkal ne kezdjek, mert minden Ft-ot számolni fog.
Mi a véleményetek?
Ő 20 éves én 19.
2012. jún. 13. 22:23
11/39 anonim válasza:
ez gáz....igazad van, legközelebb kérd el a milka csoki felét:DDDDD
12/39 A kérdező kommentje:
A ruhái nagyon márkásak és elbeszélései alapján legalább 10 külföldi országban járt... Nem szegény... akkor megérteném!
2012. jún. 13. 22:32
13/39 A kérdező kommentje:
Ő a szüleivel él én meg külön lakok már, holott fiatalabb vagyok. Szülői támogatás, ösztöndíj, munka...
2012. jún. 13. 22:33
14/39 anonim válasza:
hat szerintem ha nehez anyagi korulmeny is az oka, azt meg lehet normalisabban is oldani, pl. en elotte megbeszelnem, h figyu az a problema h stb, nem-e vesszuk ketten. Masreszrol Te meg a sutit vitted, ilyenkor egesz egyszeruen pofatlansag elkerni sztem, akarhogyis. Arrol nem is beszelve, h 20 evesen mar en inkabb elmennek vmit melozni v vmi h ilyen dolgokra telljen.
15/39 anonim válasza:
És mondta, hogy adjál 300 forintot?
16/39 anonim válasza:
Erre semmilyen sz*r anyagi körülmény nem lenne mentség. Szerintem is durva, az még oké lenne, hogy nem vesz meg mindent meg spórol, dehogy visz egy bort egy RANDIRA és visszakéri az ára felét, hát ez egyszerűen bunkóság.
17/39 anonim válasza:
Mondok valamit! Én úgy jöttem össze a feleségemmel, hogy úgy dobtuk össze a pénzt egy kannásra amiből berúgtunk ketten a Margit szigeten. Ennyi volt a program, se kajálás se buli még is remekül éreztük magunkat. Mai világban az emberek bele se gondolnak más helyzetébe! Lehet hogy szimplán zsidó, de az is lehet hogy szar anyagi helyzete van. Másik probléma hogy a a férfinak gavallérnak KELL lennie. Akkor a nőnek meg a konyhában a helye. Ha már emancipáció van nemde? Egyébként meg csak szimplán tisztelni kéne a másikat és nem a pénzen kiakadni. Végül, igen te is elkérhetted volna a csoki felének az árát. Jogos lett volna és akkor talán meg is indokolja hogy miért kérte el a bor felét.
18/39 anonim válasza:
Akkor lehet h azert kerte el h teszteljen;) De tenyleg, h volt pontosan a szitu, hogy kerte el, mit mondott?
19/39 anonim válasza:
Srácok, már tudjátok, hogy csak zsugori. Fizettesd ki vele a muffint, az -int nélküliről meg álmodozzon.
20/39 anonim válasza:
#18-as> pont ez a lenyeg, hogy nem mindegy szerintem, hogy osszedobjatok a penzt, vagy beallitok vmivel a randira es behajtom az ara felet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!