Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác,egy városban lakunk.
Valamikor összefutottunk az utcán..és felvett msn-re.. szokunk beszélgetni.. és ő állandó jelleggel találkozni akar.
Én nem szeretnék,mert nem érzem magam sem szépnek,sem pedigmagabiztosnak, és nem hiszem azt hogy neki tetszenék majd.
Már volt megbeszélve találka,amit le kellett mondania mert az édesapja beteg,és segítenie kellett (kiderült hogy csak kifogás..mind1)
Tehát msnen célozgat,hogy bejövök neki,meg hogy találkozzunk már,de én mindig találok valami kifogást,hogy ne kelljen:S Nekem bejön ez srác,de tudom róla,hogy 1szerre több lányt is szédít..de nem tudok csak úgy nemet mondani :S
De ha össze szoktatok futni akkor miért félsz attol hogy nem tetszenél neki?
Egyébként meg ha bejön akkor talizz vele attol mert azt mondják sok csajjal kavar nem biztos hogy ugy van járj utána és jérj szerencsével
2009. júl. 4. 03:33
2/15 A kérdező kommentje:
Csak 1x futottunk össze,akkor is csak messziről látott..és énmeg ronda vagyok :S Így nemhiszem,hogy esélyem lenne..
Egyébként barátnőmnél is bepróbálkozott..és a tali előtt ugyanez volt a kifogás...és sokan mondják,hogy milyen is valójában..:S
2009. júl. 4. 03:39
3/15 anonim válasza:
Ha egyszerre több lányt szédít, minek állsz le vele? Időpazarlás.
2009. júl. 4. 05:14
4/15 anonim válasza:
Jó azért ........... ebben a korban az lenne a betegesebb, ha egyszerre nem több lánnyal kavarna, ez tény. DE te is kavarhatsz ám több sráccal, vannak klasszak szép számmal :-)
2009. júl. 4. 06:13
5/15 A kérdező kommentje:
Tudom..de én nem vagyok se szép..se feltűnő.. így nem érzem azt,hogy esetleg bejönnék vkinek..:)
2009. júl. 4. 06:15
6/15 anonim válasza:
Ne legyél így elkeseredve. Lehet, hogy csak lebecsülöd magad...de ha nem is vagy olyan szép, ez miért számít? Nemcsak a szép embereknek van joga ahhoz, hogy párjuk legyen...ha szétnézel, láthatod, hogy bárki tud párt találni, aki akar és aki szerencsés.
2009. júl. 4. 06:37
7/15 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, ráadásul írod, hogy amikor találkozni kellett volna, kifogást keresett. Majd ha olyan fiúval találkozol, akinek így tetszel ahogy vagy, azt észre fogod venni és az önbecsülésed is más lesz. Inkább próbálj szakember segítséget, vagy a szüleid segítségét kérni abban, hogy magadra találj, el tudd fogadni magadat. Esetleg próbálj egy olyan stílust találni, amivel jobban érzed magadat a bőrödben, válts frizurát, ruhákat, stb. Egy jó barátnő is sokat segíthetne.
2009. júl. 4. 07:34
8/15 A kérdező kommentje:
Bnőim azt mondják,hogy csinos lány vagyok...hívnak fürdőbe..meg minden..szoktam is eljárni..
Most máshogy hordom a hajam..így jobban tetszem magamnak..egy kicsit..de akkor sem érzem azt amit más csinos lányok éreznek:(
Utolsó válaszoló..ebben bízok énis:)
És köszönöm a válaszokat!!!!
2009. júl. 4. 07:35
9/15 anonim válasza:
Hogy mennyire érzed magad csinosnak,az csak rajtad múlik.Hidd el nem mindenki látja úgy magát,ahogy valójában kinéz.
2009. júl. 4. 08:10
10/15 anonim válasza:
Jaja, csatlakozom az előttem szólóhoz. Én sem éreztem magam szépnek eddig, amíg egy srác kicsit elszédített. Semmi nem lett belőle, de az, hogy láttam, tetszem neki, nagyon meghozta az önbecsülésemet. Öltözködés, frizura, smink (főleg, ha a szemedet optikailag nagyítod szemceruzával, stb.)tényleg rengeteget segít, és ha foglalkozol magaddal, már attól elégedettebb leszel. Ezt a srácot szerintem felejtsd el, mert nem érsz el semmit, ha egy ilyennel kezdesz. Még ha meg is tetszel neki (hülyeség, hogy nem vagy szép, mert bárki lehet gyönyörű, aki magabiztos), akkor sem lenne belőle semmi hosszú életű. Tehát, most a legjobb, amit tehetsz, mivel itt a nyár, hogy belekezdesz egy önbizalomnövelő-kúrába. Még van 58 napod szeptemberig, a nap ragyogóan süt, az élet pedig élvezet. Élvezd!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!