Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
van egy 24 éves férfi,akivel már elég rég óta beszélünk interneten keresztül..mondta hogy szeretne már találkozni....én is,csak nemtudom hogy hol találkozzunk..de mivel neki jogsiját ekvették töle ,most a tesojával hurcolja magát...a zesoja meg mondta hogy linkre nem jön le,hogy nem mondok biztos programot...szerintetek mit csináljak?hova rakjam a tesoját,mert én nem vele foglalkoznék,hanem az öccsével...akivel régota msnezek...ja és 300km van köztünk
2009. júl. 3. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Sehova, találj ki progit neki is bár ez nehéz lesz, de a 300 km az nagyon sok nem sok jövőtök lenne, ha összejönnétek gondold végig logikusan.

Azt meg nem hiszem, hogy egy x akarsz lenni egy csávó listáján 28/F

2009. júl. 3. 23:50
 2/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy az lennék neki,mert van köztünk vmi különleges összefonodás vagy nem tudom hogyan fogalmazzak..
2009. júl. 3. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
vedd rá h jöjjön vonattal
2009. júl. 4. 00:40
 4/9 A kérdező kommentje:
de neki eléggé adottak az anyagi hátterei,luxus mercijével jönne,de mivel nincs most jogsija,a tesoja hozná,vonattal nem akar az tuti
2009. júl. 4. 00:50
 5/9 anonim ***** válasza:

ha ilyen lóvés akkor jöjjön taxival...:D

taxist legalább nemkell lekötni semmivel, meraz elmegy:D

2009. júl. 4. 01:03
 6/9 A kérdező kommentje:
hát azér nem hiszem h 3 órát kocsikázna 1 idegennel :)
2009. júl. 4. 01:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nehogy kopanj egyet mikor arra ébredsz hogy a csávonak egy újabb kaland voltál és a luxis merci egy egy mese helyette csak egy luxus lada van jóbb esetben.Bár remélem nem igy lesz .
2009. júl. 4. 01:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Varjatok amig visszakapja a konyvet!S ha nem menj te hozza,vagy te is annyira igenyes vagy hogy nem tudsz buszba vagy vonatba ulni?
2009. júl. 4. 11:48
 9/9 A kérdező kommentje:
én nem vagyok annyira igényes meg kényes mint ő,de én meg nem igazán vagyok tájékozott...zalaegerszeg-komárom....fogalmam nincs hol kell átszállni meg ilyenek..
2009. júl. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!