Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Én egy 18 éves pasi vagyok, és meleg.
Szerintetek gáz ha idősebb pasikkal randizok? úgy értem 18-tól 48 éves korig?
Nem tudom miért de az idősebb pasik sokkal jobban bejönnek nekem. :)
Nem tudom hogy Apakomplexus-e. Hiszen apámmal nem is olyan jó a kapcsolatunk. Nem az a igazi apa-fia kapcs. Nah jó, lehet az is közrejátszik hogy én meleg vagyok. De attól még jól kijöhetnénk egymással.
És amúgy is nekem a férfias pasik jönnek be jobban, oda vagyok a hetero pasikért, azok a tipikus rossz fiúk az eseteim.
ezt én sosem érthetem meg...
Lehet h nem is akarom...;D
szerintem azért a korosztályodból válogass
Vannak férfias meleg pasik is drágám..;)
Amúgy nem hinném, hogy 48ig fel kéne menned, de egy 27-30 még akár szóba is jöhetne..
Amúgy meg olyanokkal randizgass akik bejönnek..
Remélem találsz olyat akivel boldog leszel.. nem lehet könnyű így párt találni..
Utolsó!
Igazad van. Nem állnék le 48 éves pasasokkal, ha találnék jobbat is! :) Sajnos nehezen találok magamnak társat.:(
a lényeg, hogy ne add fel...
Nem ismerlek, de biztos vagyok benne, hogy találni fogsz magadnak egy szerető férfit, aki mellett minden ilyesféle problémád megszűnik.
Hát nagyon szívesen..:D
Ismertem egy meleg fiút..sajnos nem sokáig, mert elment, de nagyon érzékeny és neki mindig jól estek a bátorító szavak.. gondoltam neked is szükséged lehet párra..:D
Sokan mondták már, hogy nyugodjak meg, úgyis megfogom találni az igazit. Csak én kicsit türelmetlen is vagyok.:)
Pl: 1 hete regisztráltam egy társkeris oldalra, és már kezdek elkeseredni hogy senki se fog nekem írni, senki se akarja velem felvenni a kapcsolatot. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!