Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Én egy 18 éves pasi vagyok, és meleg.

Szerintetek gáz ha idősebb pasikkal randizok? úgy értem 18-tól 48 éves korig?

Nem tudom miért de az idősebb pasik sokkal jobban bejönnek nekem. :)

2011. szept. 4. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

akkor menj el valami bárba.. tudod ilyen kis eldugott helyen lévőre.. :D

de amúgy az az egy hét nem a világ.. de ha még 1 év múlva sem válaszolna senki az sem lenne a világvége.. miért nem írsz te rá valakire? :))

2011. szept. 5. 20:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Van hogy én írok rá pasikra, de vissza se szoktak írni. Szvl.. inkább arra várok hogy én tetszem meg valakinek, és magától írjon, hogy na szia, nagyon helyes vagy... Ismerkedünk? :D De hát, álmodik a nyomor.:)
2011. szept. 5. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindenki álmodik valakiről..

Tudod valaki éppen rólad álmodik.. csak hát lehet, hogy ő egy lány és te meg meleg vagy.. amúgy az ismerőseid tudják? mert pl haverokkal is elmehetsz ám bulizni.. és úgy talán kicsit könnyebb lenne oda menni valakihez..;)

2011. szept. 6. 15:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Hallod azért majd írt le, hogy ha lesz valaki..;) Ha csak egy év múlva akkor is..;))
2011. szept. 7. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!