Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen öltözékben és cipőben ha meglátnátok a discoban mi lenne az első gondolatotok? (fotók lenn)
Figyelt kérdés
Miniszoknyás csizmában: [link]
Miniszoknyás PIROSAS sportcipőben:
Miniszoknyás kép fekete sportcipőben: [link] ......A 3 cipő közül melyik célszerű a discoba most hétvégére felvennem?
2012. jún. 12. 12:20
41/49 viktoria szeleczki válasza:
DDD:...szerintem vegyél fel egy farmer rövidgatyát és hagyd a neccharisnyát..))) elég ott a sima harisnya is! ha van esetleg fekete lábszárvédöd akkor a sportcipö elmegy és a hosszuujju felsöt is cseréld le..)
42/49 anonim válasza:
43/49 anonim válasza:
na mibe mentél bulizni?? linkelj képet:D
44/49 anonim válasza:
Nem ment még semmiben, csak vette egy szandált és felrakta a kérdést másképp (valószínűleg) xD
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
45/49 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDD nekem ez a szandi sem tetszik:DDDDDDDDDDD de jobb mint a sportcipő:DD
46/49 anonim válasza:
biztos úgy fotózta direkt, hogy ne lássuk a szőnyeget meg a szekrényt hogy ez az "a" szoba, vagyis ő:D
47/49 anonim válasza:
De az ágytakaró mindet elárul:)
És itt is mondtuk, hogy harisnyát se sportcipővel, se harisnyával.
De van, aki reménytelen.
48/49 anonim válasza:
hát igen...ez már a pusztító alpáriság kategória...:))
49/49 anonim válasza:
Tényleg ő az! :D
De az a szandi is valami ocsmány darab.Nekem valahogy nem jön be.Sokkal szebbeket kapni lapos talpúval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!