Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen öltözékben és cipőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen öltözékben és cipőben ha meglátnátok a discoban mi lenne az első gondolatotok? (fotók lenn)

Figyelt kérdés

Miniszoknyás csizmában: [link]

Miniszoknyás PIROSAS sportcipőben:

[link]

Miniszoknyás kép fekete sportcipőben: [link] ......A 3 cipő közül melyik célszerű a discoba most hétvégére felvennem?

2012. jún. 12. 12:20
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy én kezdtem volna el a vitát, és ráadásul nem is a témában vagyunk....Kicsit sem vagyok féltékeny a többire én csak szimplán feltettem egy kérdést erre fő én kapom válasznak hogy (te szerencsétlen...)
2012. jún. 12. 17:17
 32/49 A kérdező kommentje:
Na ez már kicsit sok nekem.....Ha ezzel megalázni akartál hát nem sikerült kemény vagyok, mert nem adok a te véleményedre és szerintem fölösleges vitázni. Azért neked milyen jó így kép nélkül, megnéznélek én is téged, hogy ne csak te kritizálj engem. Majd én is jól körbenézek nálad...De amúgy nagyon érdekes hogy csak csajoktól kapok negatív vissza jelzéseket...És nem finoman.
2012. jún. 12. 17:28
 33/49 A kérdező kommentje:
leszar*om
2012. jún. 12. 17:29
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tényleg nagyon kemény vagy... Mindjárt megijedek!!!!!444

"Azért neked milyen jó így kép nélkül, megnéznélek én is téged, hogy ne csak te kritizálj engem. Majd én is jól körbenézek nálad...De amúgy nagyon érdekes hogy csak csajoktól kapok negatív vissza jelzéseket...És nem finoman."

LOL. Ki ne találd, hogy irigykedünk is! XDDDD Nálam aztán nyugodtan körbenézhetsz. Nem tartom magam a világ legjobb nőjének, de TŐLED azért enyhén szólva fura és nevetséges lenne kritikát kapni. :'D Nem vagyunk egy súlycsoport.:D

Ui.: A 34-es fiú. 100%-ig biztosan állítom.:)

2012. jún. 12. 17:41
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

# 37: a #34es vatyok még mindig. Én is kemény vagyok, kivéve akkor, ha a képeidet nézem... :S

Remélem ebből sikerül levágni, hogy nem lány vagyok és így ki is zárhatod azt, hogy csak lányok fikáznak... egyéPként nem fikázásnak szántam a kommentemet, de ha így jött le, akkor őszintén nem érdekel. Majd szólj, hogy mikor jössz, mert rajzolok egy kört a falra, hogy jól körbe nézhess!!4négyfour

Am még körbenéztem jobban és megláttam a szekrényt. Arról is érdeklőnék

Antiknak nézem, biztos elég régi már. Azt esetleg meg lehetne venni a szőnyeggel együtt? És ha kírhetném mielőbb írj priviben és csinálj még több képet a szobádról, hátha még alaposabban körbenézhetek és megakad a szemem vmi jó kis cuccon!

2012. jún. 12. 17:46
 36/49 anonim ***** válasza:
Én adok neked egy felsőt az ágytakaróért, ha érdekel.
2012. jún. 12. 18:05
 37/49 anonim ***** válasza:
Most észlelem, hogy egy csomag nadrágpelenka is szerepel a képen! Ilyen fiatalon is jellemző lehet már az inkontinencia? :S
2012. jún. 12. 18:11
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos kedves kérdező, téged olvasva egy szóval tudlak jellemezni: PRIMITÍV. Ezt a szerkót szerintem se erőltesd nagyon, mert még az utsó putris cigányok is körberöhögnének... Kulák... a kulákoknak mi köze van Pesthez? Hol voltál te töri órán? Ha sértegetsz másokat, akkor legalább arra figyelj, hogy ne írj hülyeségeket...

Jó mókát a dizsiben!

2012. jún. 12. 18:26
 39/49 anonim ***** válasza:
Azért csak nők szólnak meg, mert a nők jobban látják, hogy mi a stílustalan, mint a férfiak. De egy jobb ízlésű férfi szintén észreveszi az ilyen össze nem illő dolgokat.
2012. jún. 12. 18:26
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem kulák valaki ,hogy a jóizlés határain belül öltözködik! Az volt a kérdés ,hogy ha meglátnánk így akkor mi lenne az első gondolatunk, nekem személy szerint az ,hogy a vakok és gyengénlátók intézetéből jöttél-e!! Mind a három katasztrófa! A szoknya cipővel ráadásul ilyen ormótlannal NEM NEM NEM! Bár úgy érzem mindegy ,hogy mit mondunk itt neked te csak sétrésnek veszed, de azért mertünk neked ilyen éles kritikát mondani mert hát te KEMÉNY vagy.
2012. jún. 12. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!