Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen öltözékben és cipőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen öltözékben és cipőben ha meglátnátok a discoban mi lenne az első gondolatotok? (fotók lenn)

Figyelt kérdés

Miniszoknyás csizmában: [link]

Miniszoknyás PIROSAS sportcipőben:

[link]

Miniszoknyás kép fekete sportcipőben: [link] ......A 3 cipő közül melyik célszerű a discoba most hétvégére felvennem?

2012. jún. 12. 12:20
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Neeeee mááááár ennyire gáz a sport cipő? kis városba készülök csak buliba,nem Pestre a kulákok közé....
2012. jún. 12. 12:38
 12/49 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen sportcipőt akarsz felvenni, akkor maximum farmerrel, de nem értem miért ragaszkodsz ehhez. A másik meg, hogy nem csak akkor lehet szexi egy szandál, ha magas sarkú. De te tudod, ha neked tetszik, akkor menj így. Jó mulatást:-)
2012. jún. 12. 12:39
 13/49 A kérdező kommentje:
Linkelnétek nekem valami hozzám illő szandált?
2012. jún. 12. 12:40
 14/49 anonim ***** válasza:
71%
Mindegy hova készülsz, ez így összességében NAGGYON GÁÁZ!!!! ÉRTSD MEG!!!!
2012. jún. 12. 12:40
 15/49 anonim ***** válasza:

Néhány alap darab...persze ez csak pár példa.

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 12. 12:43
 16/49 anonim ***** válasza:

Mi ez az alpáriság? :D

Jesszus isten így ki ne menj az utcára,mert elég égő!Ha már mindenképp szoknyában akarsz menni,akk vagy 1 szandál vagy egy belépő hozzá...

2012. jún. 12. 12:43
 17/49 anonim ***** válasza:

Ööö... oké, én se vagyok egy tiptop csaj, aki mindig a címlapról mászik le, de SPORTCIPŐ meg MINISZOKNYA??...????

Ezt így nem gondolhattad komolyan, szerintem sehol nem láttál te sportcipős, miniszoknyás lányokat, inkább egy szép szandál vagy babacipő. Ezeket felejtsd el, komolyan röhejes.

Bár szerintem az alakodból kifolyólag ezek a full feszülős cuccok sem épp előnyösek, inkább egy ilyesmi szabású ruhát javaslok neked:

[link]

És NEM sportcipővel, a sportcipőt felejtsd el... Ha kényelmes, akkor is, egy szebb szandál is lehet kényelmes, inkább az.

2012. jún. 12. 12:44
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha kényelmes, akkor szandál, vagy balerina cipő, de az isten szerelmére nehogy aztán a szandált is harisnyával párosítsd!

Harisnya jó balerina cipővel, és magassarkú cipővel

Sortcipő farmernadrággal,

csizma nagyon szép, de csak ha az időjárás is úgy kívánja

És nem csak Pestre a "kulákok közé" a legutolsó faluba is, emberek közé.

21 éves falus csaj.

2012. jún. 12. 12:55
 19/49 anonim ***** válasza:

Szoknyához szerintem illő lábbelik:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Ilyesmiket tudok inkább elképzelni.

2012. jún. 12. 12:58
 20/49 anonim ***** válasza:

1: nincs rossz alakod, de nem tudsz hozzá öltözködni; ne húzz olyan ruhát, ami kiemeli a hasad, nagyon nem jó

2: a fekete neccharisnya inkább egy gótbuliba illik, mint egy diszkóba, hosszú csizmával meg oltári k*rvás benyomást kelt bennem

3: farmer miniszoknya + fekete neccharisnya + sportcipő??? Bocs, de egy tanyasi fruska benyomását kelted ebben a göncben, akinek semmi érzéke az öltözködéshez.

Szerintem húzz valami lazább felsőt, ami kiemeli a melled és nem emeli ki a pocakod. A miniszoknya nem áll rosszul, de valahogy ez a farmer nem az igazi. A fekete neccharisnyát meg sürgősen felejtsd el. Ez az én véleményem.

2012. jún. 12. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!