Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen öltözékben és cipőben ha meglátnátok a discoban mi lenne az első gondolatotok? (fotók lenn)
Miniszoknyás csizmában: [link]
Miniszoknyás PIROSAS sportcipőben:
Miniszoknyás kép fekete sportcipőben: [link] ......A 3 cipő közül melyik célszerű a discoba most hétvégére felvennem?
Most biztos kapni fogom a lepontozast, :)
de inkabb azt a plussz 5-6 kg tuntesd el. s akkor teljesen mindegy mit veszel fel....
Nem vagyok én sem divatguru, de ilyen feszülős cuccok nem állnak neked jól. Én is mostanra lemondtam a mini nadrágokról meg szoknyákról, mert rájöttem, hogy előnytelenül vastagítja a combjaimat, úgyhogy maradok a középhosszú, térd feletti nadrágoknál illetve szoknyáknál.
Ha nekem is lenne olyan dekoltázsom, mint ahogy látom, hogy neked van, én azt tuti kiemelném egy V kivágású (nem mély dekoltázsú) felsővel. Ja és könyörgöm ne öltözz már feketén, mert nyár van, ilyenkor világos cuccokban kell rohangálni. Ráadásul sokkal üdítőbb lesz az embereknek a kisugárzása, ha valaki világos (nem rikító) színekben járkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!