Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen öltözékben és cipőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen öltözékben és cipőben ha meglátnátok a discoban mi lenne az első gondolatotok? (fotók lenn)

Figyelt kérdés

Miniszoknyás csizmában: [link]

Miniszoknyás PIROSAS sportcipőben:

[link]

Miniszoknyás kép fekete sportcipőben: [link] ......A 3 cipő közül melyik célszerű a discoba most hétvégére felvennem?

2012. jún. 12. 12:20
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Nekem első gondolatom a szobádban a rendről van, el sem kell jönnöd a diszkóig!
2012. jún. 12. 13:13
 22/49 anonim ***** válasza:
Szerintem rend van nála. Látnád az én szobám:)))
2012. jún. 12. 13:34
 23/49 anonim ***** válasza:
A szekrény tetejét leszámítva rend van ott (azok a dolgok meg csak helyhiány miatt vannak oda feltéve szerintem), nem tudom, miért pont ez szúrt szemet neked...
2012. jún. 12. 13:35
 24/49 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Most biztos kapni fogom a lepontozast, :)

de inkabb azt a plussz 5-6 kg tuntesd el. s akkor teljesen mindegy mit veszel fel....

2012. jún. 12. 13:36
 25/49 anonim ***** válasza:
az jutna eszembe először,hogy hú de elvenném feleségül ezt az ártatlan szent teremtést...
2012. jún. 12. 13:56
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy. Jó pasi vagy! :D
2012. jún. 12. 14:04
 27/49 anonim ***** válasza:
Adok egy ötletet, ha van fekete cicanadrágod akkor azt egy hosszabb lengébb(az nem emeli ki a hasad) tunikával és egy saruval, csinos és szexi viselet
2012. jún. 12. 14:19
 28/49 anonim ***** válasza:

Nem vagyok én sem divatguru, de ilyen feszülős cuccok nem állnak neked jól. Én is mostanra lemondtam a mini nadrágokról meg szoknyákról, mert rájöttem, hogy előnytelenül vastagítja a combjaimat, úgyhogy maradok a középhosszú, térd feletti nadrágoknál illetve szoknyáknál.

Ha nekem is lenne olyan dekoltázsom, mint ahogy látom, hogy neked van, én azt tuti kiemelném egy V kivágású (nem mély dekoltázsú) felsővel. Ja és könyörgöm ne öltözz már feketén, mert nyár van, ilyenkor világos cuccokban kell rohangálni. Ráadásul sokkal üdítőbb lesz az embereknek a kisugárzása, ha valaki világos (nem rikító) színekben járkál.

2012. jún. 12. 14:39
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
a szemembe öntenék egy pohár whiskeyt, hogy véletlenül se lássalak túl sokáig
2012. jún. 12. 16:00
 30/49 A kérdező kommentje:
Lehet kedves kulák pesti egyén, hogy téged nem aláz meg senki az öltözködésed miatt mert te vagy aki aláz másokat....és amenyira kulák lehetsz annyira bekébzelt tusko...
2012. jún. 12. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!