Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a normális emberi érzelmekkel és intelligenciával rendelkező emberek? (bővebben kifejtve lent)
Én meg csak olyan pasikkal találkoztam eddig, akik ki akartak használni (más tészta, hogy hagyja-e magát az ember lánya).
Komolyan nem érdeklődik párkapcsolati szempontból senki, pedig vannak fiú barátaim is. Nincsenek nagy elvárásaim, járok szórakozni, ahol nem iszom magam csap részegre, van hobbim, szoktam utazni. Van rajtam kívül három ilyen barátnőm, velem egyidősek, akik szintén hiába keresgéltek eddig. És azt persze hozzá kell tenni, hogy egyikőnk sem ronda, átlagos testalkat, egoista nem vagyok, de ronda tutira nem.
És megjegyezném: Próbálkozunk, nem a s.ggünket meresztjük. Ettől még nem én fogok udvarolni, kétségbe még nem estem.
L/18
23:27
Ha discoban vagy kocsmában és ehhez hasonló helyeken ismerkedsz akkor ne is csodálkozz. a nők szórakozni mennek le, a pasik meg felszedni valaki éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!