Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a normális emberi érzelmekkel és intelligenciával rendelkező emberek? (bővebben kifejtve lent)
Kiszálltam. (nincs értelme vitázni a részemről)
[M.o.-n kb 10 millió ember él, ez azt jelenti, hogy 10 millió féle személyiség van hazánkban, ami eléggé színes]
De-de, ez már fél siker! :D És belső értékek szempontjából mit gondolsz?
Pl.: Én egy elég renses embernek tartom magamat, sok tucat lány elmondása szerint helyes fiú vagyok (nem ez a lényeg most), én sose szoktam kezdeményezni (nem találkoztam még olyan lánnyal, aki nagyon bejött volna), mert nem vagyok rámenős, így a "nagyközönség számára nem derül ki, hogy milyen vagyok... :)
Én rájöttem, hogy jó fiúnak nem kifizetődő lenni, illetve a mai szép lányoknak erre nincs igénye, úgyhogy most már pimasz, meg szexéhes is vagyok, úgyhogy nem tudok megállni.
Ronda, kövér lányokból nem kérek, azt akármikor megkaphatnék, de ha nem vonzódom hozzájuk, akkor felesleges erőltetni.
Szeretem a kihívást, amit ezek a szebb, szexre való lányok nyújtanak és mostanság jutottam el oda, hogy már meg is tudom őket hódítani. Bizony ezt pimasz, kicsit flegma, csúnyán beszélő stílussal tudtam elérni. Jó fiúként még csak férfiszámba sem vettek a lányok, még a rendesebbek sem!
Emlékszem ők is a magas, izmos, jóképű, de ostoba, bunkókról álmodoztak. Hát én is hasonló lettem, csak nekem van eszem és ebből gazdálkodtam, eltanultam egy csomó taktikát,ami sikerre visz a lányoknál és nem adom a jó fiút többet.
Nagyjából erről van szó.
Másrészről én is sokkal durvább vagyok egy-két éve. csak azért, mert ez sokaknál bejön. Ennyi. Még te is széttennéd a lábad, ha úgy döntenék, és nem moralizálnék, hogy helyes-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!