Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova lettek a normális emberi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lettek a normális emberi érzelmekkel és intelligenciával rendelkező emberek? (bővebben kifejtve lent)

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy panaszkodnak a fiúk, hogy már nincsenek normális lányok, és ugyanez igaz ellenkező nemre is. Sajnos lassan én is beismerem, hogy így van, mert manapság a fiúk esetében általában a szemétládákkal a lányoknál pedig a könnyűvérűvel találkozni. Hova lettek a normális emberek?! 16/l
2012. jún. 11. 22:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Kiszálltam. (nincs értelme vitázni a részemről)

[M.o.-n kb 10 millió ember él, ez azt jelenti, hogy 10 millió féle személyiség van hazánkban, ami eléggé színes]

2012. jún. 11. 23:07
 12/43 A kérdező kommentje:
8- igen. nem vagyok bányarém hála a jó égnek,vannak páran akik próbálkoznak is, nem vagyok sötét mint az éjszaka, elég sok barátom is van ez már fél siker, nem ? :D
2012. jún. 11. 23:11
 13/43 anonim ***** válasza:

De-de, ez már fél siker! :D És belső értékek szempontjából mit gondolsz?

Pl.: Én egy elég renses embernek tartom magamat, sok tucat lány elmondása szerint helyes fiú vagyok (nem ez a lényeg most), én sose szoktam kezdeményezni (nem találkoztam még olyan lánnyal, aki nagyon bejött volna), mert nem vagyok rámenős, így a "nagyközönség számára nem derül ki, hogy milyen vagyok... :)

2012. jún. 11. 23:20
 14/43 anonim ***** válasza:
#8 voltam.
2012. jún. 11. 23:20
 15/43 anonim ***** válasza:

Én rájöttem, hogy jó fiúnak nem kifizetődő lenni, illetve a mai szép lányoknak erre nincs igénye, úgyhogy most már pimasz, meg szexéhes is vagyok, úgyhogy nem tudok megállni.

Ronda, kövér lányokból nem kérek, azt akármikor megkaphatnék, de ha nem vonzódom hozzájuk, akkor felesleges erőltetni.

Szeretem a kihívást, amit ezek a szebb, szexre való lányok nyújtanak és mostanság jutottam el oda, hogy már meg is tudom őket hódítani. Bizony ezt pimasz, kicsit flegma, csúnyán beszélő stílussal tudtam elérni. Jó fiúként még csak férfiszámba sem vettek a lányok, még a rendesebbek sem!

Emlékszem ők is a magas, izmos, jóképű, de ostoba, bunkókról álmodoztak. Hát én is hasonló lettem, csak nekem van eszem és ebből gazdálkodtam, eltanultam egy csomó taktikát,ami sikerre visz a lányoknál és nem adom a jó fiút többet.

2012. jún. 11. 23:33
 16/43 A kérdező kommentje:
most nem azt mondom,hogy egy Angelina Jolie vagyok de van önbizalmam és ez ad egyfajta kisugárzást az embernek szerintem..ami pedig nem túl szerencsés a mai világban,hogy kissé régi módi vagyok, magyarul nagyon nehezen tudnám magam rávenni arra,hogy én kezdeményezzek..bár úgy látszik kénytelen leszek...
2012. jún. 11. 23:36
 17/43 A kérdező kommentje:
értem..szóval a csorda szellem miatt már a normális pasik is inkább megjátsszák magokat..remek!
2012. jún. 11. 23:43
 18/43 anonim ***** válasza:

Nagyjából erről van szó.

Másrészről én is sokkal durvább vagyok egy-két éve. csak azért, mert ez sokaknál bejön. Ennyi. Még te is széttennéd a lábad, ha úgy döntenék, és nem moralizálnék, hogy helyes-e vagy sem.

2012. jún. 11. 23:58
 19/43 A kérdező kommentje:
na ez az amiben ne legyél olyan biztos..ki nem állhatom a egoista bunkókat..mármint ez most nem ellened szól, hanem a viselkedésed ellen..
2012. jún. 12. 00:04
 20/43 anonim ***** válasza:
Tény, hogy kevesebben vannak a "rendes" emberek, mert parasztnak, és bunkónak lenni könnyűbb. Könnyűbb, és van rá kereslet. Biztosan találsz számodra megfelelő fiút :) csak idő kérdése :) Amúgy az engem is nagyon zavar, amikor 15-16 éves fiúk azzal a kérdéssel állnak elő, hogy az összes csaj k*rva? Erre az a véleményem, hogy egy úriemberben fel sem merül egy ilyen kérdés, maximum egy olyan emberben, aki szintén hasonló. Legalábbis utálom, ha fiúk a saját szerencsétlenségükből, és töketlenségükből fakadóan degradálják a lányokat. Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni az egész férfi társadalom nevében a lányoktól :) szép estét!
2012. jún. 12. 00:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!