Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a normális emberi érzelmekkel és intelligenciával rendelkező emberek? (bővebben kifejtve lent)
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy panaszkodnak a fiúk, hogy már nincsenek normális lányok, és ugyanez igaz ellenkező nemre is. Sajnos lassan én is beismerem, hogy így van, mert manapság a fiúk esetében általában a szemétládákkal a lányoknál pedig a könnyűvérűvel találkozni. Hova lettek a normális emberek?! 16/l2012. jún. 11. 22:44
21/43 A kérdező kommentje:
You made my day! Köszönöm.. :D
2012. jún. 12. 00:38
22/43 anonim válasza:
Én talán "normálisnak" mondhatom magam, de minden próbálkozásom ellenére sem kellek senkinek...
Lehet, tényleg bunkónak és nagyképűnek kéne már lennem, hogy végre valaki felfigyeljen rám!
28 F
23/43 A kérdező kommentje:
DE ne adjátok fel az elveiteket! Nem hiszem, hogy csak én gondolkodom erről így, sőt biztos vagyok benne , hogy nem én vagyok az egyedüli, akármelyik korosztályról legyen is szó..
2012. jún. 12. 00:58
24/43 anonim válasza:
Bármennyire is szépen kéred, azért nehéz már, mert nézzük már a száraz témyeket: 28 éves vagyok, tavaly volt a legelső kapcsolatom, ami mindösszesen 3 hónapig tartott, és azért ért véget, mert "nem voltam elég jó"....az ágyban!
Nesze neked elv!
25/43 A kérdező kommentje:
hát sajnos ebben a témában nem tudok tanácsot adni, mert még nincs tapasztalatom, de szerintem akkor se kéne feladni azt, amilyen igazából vagy..
2012. jún. 12. 01:17
26/43 anonim válasza:
Próbálom nem feladni, de sajnos egyre nehezebb!
29/43 anonim válasza:
itt vagyok normáliskén 23 évesen, mégse kellek senkinek... szvsz forecer alone
30/43 anonim válasza:
És a kérdésre válaszolván: ITT VANNAK! CSAK ÉPP SENKI EMBER FIÁT NEM ÉRDEKLIK! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!