Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell csinálni egy discoban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinálni egy discoban vagy szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Oké, lehet hülyének tűnik ez a kérdés, és lehet nem is ide kellett volna nyitni, de ha belegondoltok ez is randi/párkapcsolat teremtő hely. Annyi fiatal, csaj, hapsi tombol reggelig mondjuk a hajógyárin, és nem értem, hogy mit élveznek benne ennyire? 18 éves vagyok, de még nem voltam diszkóban. Mit kell egyáltalán ott csinálni, hogy ne nézzék hülyének az embert és talán csajt is felszedjen? Hogyan kell ott táncolni? Amikor voltam egyéb szórakozóhelyeken, ott is csak ültem egész végig mert nem tudtam magammal mit kezdeni. Ha elkezdek vonaglani a zenére nem fognak hülyének nézni? Nincs valami szabályos tánc amit itt meg kell tanulni? Vagy hogyan kell ezt? Szeretnék végre én is gátlások nélkül bulizni egy nagyot és ismerkedni. Elvileg jóképű is vagyok, de nagyon gátlásos és visszafogott mert nem hiszem el. Tanácsokat várok tőletek. Köszönöm
2009. júl. 3. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

bocs nemolvastam el a kiegészítést, meg a kommenteket :D

naszóval ha egyéjszakáért mész oda, sztem azsem baj, hacsak ülsz. először menjél pár kört, és nézz ki magadnak vkit, akiről úgygondolod h bennelenne, és úgy ahogy tetszik is. aztán üljél le a bárpulthoz úgy h ő is lásson téged, és egyszerűen kezdj el vele szemezni, meg egy-két vonzó mosoly is jöhet. ha a csajnak bejössz valszeg ad majd visszajelzést. ezután odamehetsz hozzá, kérdezd meg h meghívhatod e egy italra. meghívod, dumáltok, dicsérd orrba szájba, aztán vhogy intézd el az egyéjszakát:D

van mégegy lehetőség, de ezt inkább haverokkal ajánlom, menjetek le többet, és egyszerűen érezzétek jól magatokat. jobb benyomást keltesz vhogy, ha csoportban jössz le, és látják h sokat dumáltok a pultnál, és kevésbé idétlen ha egyedül táncikálsz idétlenül:D naszóval ha többen vagytok, akkor röhögjetek, piálhatok, menjetek oda csajokhoz, de először mindneképp térképezd fel tánc közben h vevő lenne e rád.

az meg h hogyan táncolsz....hát ezeken a helyeken ált elég egységes a zene, különösebb tánctudást nemérdekel, pakold a lábad jobbra-balra, mozgasd magad azt ennyi:D

sok sikert

2009. júl. 3. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

menj több csajjal.. ha nem szereted azt a zenét ami ott van nem biztos h jol fogod magad érezni.. senki nem néz hülyének hogyha táncolsz, hiszen mások is ugyan azt csinálják.. én sose foglalkozok másokkal : )

átérzem a zenét és az mozgat engem.. ilyen egyszerü : )

2009. júl. 3. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!