Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön az egyik szórakozóhelyen a pincérsrác, hogyan szólítsam le, vagy adjam tudtára hogy ez van? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tény hogy nehéz szitu, mert arra utaló jelek voltak már bőven, hogy szimpatizál ő is velem, csak annyi a bökkenő hogy én is pasi vagyok!! :):):) Ha ez aztán a hab a tortán!!!2008. szept. 28. 10:25
2/8 anonim válasza:
Előszöris, ha lehet akkor ne munka közben közöld vele a hírt, hanem próbálj meg vele munkán kivűl beszélni (így jobban tud rád figyelni). Ha hetero a srác akkor is meg kell neki mondanod, mert később bánni fogod, hogynem mentél oda hozzá. Veszteni valód nincs. Ha nem mész oda hozzá, akkor tuti, hogy nem jösztök össze, de ha bátor vagy, akkor 50-50% az esély. :)
3/8 anonim válasza:
Rendelj egy italt, majd a penzzel csusztasd oda egy cetlin a telefon szamod, neved. Erteni is fogja, meg nem is zavarod vele munka kozben, es imponalni is fog neki (pultos voltam)
4/8 anonim válasza:
Vagy kiveri a palávert, és mindenki előtt elkezd üvöltve b*zizni meg k*csögözni, és égsz egy szépet. Ne add tudtára! Keress egy nőt! P*nát! Cs*csöket!
5/8 anonim válasza:
Próbáld meg elsőnek kideríteni,hogy ő is ezen a vonalon mozog-e?
6/8 anonim válasza:
Ha nincs szerencséd, akkor kapsz egy kiba/szott nagy pofánverést. A pincér helyében én tuti ezt tenném.
7/8 anonim válasza:
én is vendéglátós vagyok,és tapasztalatból mondom neked,hogy ne a melóhelyen mondd el neki!
8/8 anonim válasza:
Inkább ugorj a Dunába, mert én tuti oda b@sználak ha nekem odaállnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!