Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért is ilyen nehéz a fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is ilyen nehéz a fiúknak becsajozni és miért is ilyen könnyű a lányoknak bepasizni manapság?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 00:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
mármint az uccsó hozzászólóra gondoltam :D
2012. jún. 11. 12:34
 32/36 anonim ***** válasza:
40%
Azért, mert Nekünk férfiaknak kell mindig az 1. lépést megtenni! Ha Te azt mondod, hogy majd jön egy lány és az felszed, hát az totális bar.mság, mivel amelyik srác nem kezdeményez, az csak várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Van olyan eset is, amikor egy csaj szed fel srácot, de ez a Mi feladatunk! :)
2012. jún. 11. 14:28
 33/36 anonim ***** válasza:
Uncsi.
2012. jún. 11. 19:55
 34/36 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy marhaság!

Vegyünk pl engem. Évek óta nem találok normális barátot magamnak, pedig tényleg nem vagyok se ronda, se buta, vagy ilyenek...:/ Valahogy mindig rosszul választok aztán a végén nem lesz belőle semmi..De ez nem csak rám igaz, a környezetemben több az olyan lány, akinek nincs barátja, mint az olyan akinek van. Igaz ez a fiú barátaimra is sajnos.. nem tudom, mi van mostanában..(20/L)

2012. jún. 12. 19:51
 35/36 anonim ***** válasza:

Csajoknak könnyű. egyes emberek a fél heréjüket is levágnák, csak hogy szóba állhassanak egy lánnyal.

A fiúknak meg marad a szenvedés.

2012. jún. 13. 15:10
 36/36 anonim ***** válasza:
utólsóval egyet értek
2014. febr. 7. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!