Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is ilyen nehéz a fiúknak becsajozni és miért is ilyen könnyű a lányoknak bepasizni manapság?
hehe 16 / L
nekem nem egy ember mondja h szép vagyok de én se kapok ne aggódj
ha szabad javasolni akkor ne társkeresőn próbálkozz hanem valami jó helyen.... pl mozi ha kícsiped magad még lehet szerencséd
#13: ismerős. Az meredek. :D Szülők tudják, ivartalanítva lett az érintett? XD
Mindegy, most megyek aludni, ha akarsz, privátban válaszolsz. Ha nem, akkor pá. :]
A lányoknak pasit találni nem nehéz. Jó pasit találni nehéz.
Társkeresőn ráírhatna csomó pasira vagy a diszkóban rámászhatna a pasikra ha csak szexelni akar egyet. Viszont a nőknél ez máshogy működik. Eleve sok pasi nem tud jól dugni, meg ahhoz, hogy a nőnek örömet okozzunk igazából az érzelmeire kell hatnunk. Míg férfiak esetében igaz lehet az ősi dakota közmondás: a lyuk az lyuk. A nők hiába kapnának meg könnyen egy pasit ha aztán nem élveznék
Nem tudom hogy vagytok vele, de én ritka válogatós vagyok fiú létemre, nem tudnék akármilyen lánnyal lefeküdni vagy csókolózni.
Kell az a bizonyos testi-lelki vonzalom. Haverok lehülyéztek mert nem dugtam meg a sok kövér lányt, akik senkinek sem kellenek, de tapadnak rám, mint a pióca.
EGyik haverom most dugott meg ilyen kövéret, nekem gusztusom nem lenne hozzá, nem értem, hogy tudnak egyesek akárkit megdugni.
Huszonéves vagyok, de még csak egy lánnyal feküdtem le. Ez van. De azt elismerem, nagyon hiányzik maga a szex is, de a lelki része is az ölelések, összebújások. De ehhez olyan lányt kéne találni, ami elég ritka manapság, mert az ilyen jellemre is szerethető lányokat viszik, mint a cukrot. Azért nem adom, fel egy nap csak találok ilyen lányt!
xoxo_shadezz
Mire? Kérlek szépen, mire?:D
Az ilyen nyomorék kérdések íróinak szívemből kívánom, hogy valami csoda folytán legyenek nők, és húzzanak pasizni.
Hidd el, hogy utána nem tennél fel ilyen kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!