Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék becsajozni? (A többi lent)
Add magad és kezdeményezz bátran annál a lánynál, aki tetszik. Ennyi az egész. Figyelja jelekre!
Ha a lánynak bejössz, úgyis látni fogod.
A 13-14 éves lányok nagyon bugyuták még. Hiába érettek testileg, ha fejben még nem nőttek fel. Rajonganak a huszonéves pasikért meg a sztárokért meg élvezik hogy idiótának mutatják magukat mások előtt. Legalábbis az én osztályomban kb ez volt a helyzet. Később, 16-17-18 körül már rájönnek, hogy mit akarnak, rájönnek hogy ők akarnak maguknak pasit és már van elég eszük hozzá. A fiúk a te korodban már a szexszel foglalkoznak, de a lányok még éretlenek.
Meg azt írtad, hogy félénk vagy. Ez attól függ, milyennek neveltek a szüleid, az első perctől fogva milyen légkörben nőttél fel. Ennyi idősen én ha jól emlékszek nem beszéltem senkivel és visszahúzódó voltam. Mára már kezd javulni a helyzet, de idő kell ahhoz, hogy férfiasabbá váljunk.
Amúgy próbákozz nyugodtan csajozni, de valószínű hogy barátok lesztek, még valószínűbb, hogy hülyültök egy jót és holnapra el is felejti a csaj mi volt.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!