Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki minél hamarabb becsajozni?
Hát nézd. Abszolút egyet értek azzal amit írsz. Én is pont így gondolkodom. De ha 30-35 éves koromra sem jön össze semmi, akkor igen csak megfontolnám a tarkónlövést...
Egy normális ember vonzódik az ellenkező nemhez. Ha ezt a vonzódást nem tudja kiélni, szerintem nem normális dolog.
Lehet, hogy 18 évesen nem érdekel a dolog. Az is lehet, hogy 25 évesen sem fog érdekelni. De hogy 30 éves korodra hülyét kapsz, abban biztos vagyok.
A csajozást nem szabad erőltetni ez tény. De ha valaki 30 éves korára nem tudja megélni ezeket az örömöket, megsavanyodik. Megváltozik.
Szükség van az ellenkező nemre. Ez az élet értelme, célja.
Minek dolgozni, gürizni a pénzért, ha nincs kivel együtt elherdálni...
Legalábbis szerintem.
Hát végülis igen :)
De ha belegondolsz, minden nézőpont kérdése...
Annyi "gáz vagyok" típusú kérdés van itt gyakorin, ha belegondolsz, mindenki máshogy áll a dologhoz.
Az is a te nézőpontod, hogy szerinted minek annyira függeni a csajoktól.
Mások számára ez teljesen természetes és azt veti meg aki nem ezt az elvet követi. Az emberek már csak ilyen ellenségesek. Ha más nézőpontot vallasz mint ők, már gyökér vagy...
Ez sajnos így működik :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!