Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is ilyen nehéz a fiúknak becsajozni és miért is ilyen könnyű a lányoknak bepasizni manapság?
ma 01:14
Tudom, hogy a lányok is nagyon válogatósak külső alapján, sőt még jobban is sokszor, mint a fiúk. De nektek legalább csak válogatni kell és nem nektek kell elszenvedni a megalázó visszautasításokat.
Ti irányítotok és szelektáltok, mi fiúk meg csak örülhetünk, ha végre van olyan lány, akinek nem az a problémája, hogy nem vagyok neki elég magas például a magassarkújához.
Olyan hülyék vagytok... Sokak szerint szép vagyok mégse szólított még le soha normális pasi. Csak csöves, vagy cigó vagy valami kulturálatlan kritikán aluli stílusú alak. Normális pasik vagy nem mernek próbálkozni vagy nem is akarnak.
21/n
21. kommentből meg kitűnik milyen felszínes is vagy.
Mert nyilván egy lány legnagyobb problémája az, hogy elég szexi-e az a gyerek akivel szemez?
Nem az, hogy vajon a tisztességesnek tűnő srác csak lyukra játszik-e, vagy őrült, pszichopata perverz, vagy egyértelművé is teszi, hogy csak dugni akar, esetleg tök h.ülye, vagy sötét, vagy agresszív, kötekedő.
Az is lehet, hogy nyomulós, nem ért a szóból, irritáló, energiavámpír, anyámasszonykatonája, siránkozós, exről pofázós, akiket ha visszautasítasz (akár normálisan), gondolkodás nélkül le "H.ÜLYEBÜDÖSKVA" -áz.
Ez most egyébként az, akikkel mégcsak nem is diszkókban találkozol.
És ha átlagos csaj vagy, akkor főleg ezek jönnek, esetleg néhány munkásfütty meg cigány óbégatás a megerőszakolásodról. A jobb csávók mind a cicamacákra mennek.
Szóval nem vágom miért olyan rohadt könnyű a csajoknak? Még a szebbeknek se, azokat is főleg megdugni akarják...
ma 01:51
Mondtam én egy szóval is, hogy nem szabad válogatnotok lányok?!
Itt a lényeg az, hogy nektek klassz, mert jön a sok próbálkozó srác és ti kényelmesen megalázzátok és elutasítjátok a srácokat, míg mi fiúk csak csökkenő önbecsüléssel élünk, addig ti nektek az ilyen elutasításokkal nő az egótok és ezért van manapság olyan sok beképzelt, egoista, nagyképű lány, míg rengeteg rendes srác magányos és önbizalomhiányos.
A mai társadalomban több a megkeseredett fiú és több az önelégült lány.
Erdekes, en nem vettem eszre, hogy lepten nyomon jonnenek a probalkozasok, pedig nem vagyok csunya sem :D akit meg elutasitottam, azt sosem alaztam meg, mindig a legkevesbe bantoan tettem, pl hogy nem az esetem. Nem tehetek rola, ha nem tetszik :D ezvan. Van millio pasi, akiknek meg en nem tetszem.
Es en is onbizalomhianyos vagyok. Nagyon nagyon sok onbizalomhianyos lanyt ismerek... Amugy ha csak ilyen lanyokat talalsz, aki megalaz, meg ontelt, akkor benned is hiba van, mert nem veszed eszre a visszahuzodobb atlagosakat ;)
Meg kellene tanulnod ismerkedni, kapcsolatokat kialakítani. Volt, hogy visszautasítottak, de sosem durván.
Az igazit egyik nemnek sem könnyű megtalálnia.
Nem értem, hogy itt most párkapcsolat a téma, vagy dugás? Mert utóbbit szerintem mindkét fél könnyen talál, előbbit viszont már nem annyira.
Azt szögezzük le, hogy mi férfiak sokkal vizuálisabbak vagyunk mint a nők, tehát hagyjuk ezt a "lányok sokkal válogatósabbak külső alapján", mert pár felszínes plázacicán kívül nincs rá példa (és amúgy ők is inkább a státusszimbólumokat nézik, mint a menő gönc meg kocsi meg stb, nem feltétlen a külső adottságokat).
Sok elkeseredett pasi van, aki "lyuk az lyuk" elven megdug bármilyen csajt, de ugyanannyi elkeseredett csaj is van, aki "farok az farok" elven lefekszik az első szembejövővel, aki végre "ráfanyalodik".
Aki meg úgy-ahogy egészséges belsővel és külsővel rendelkezik, az bármikor talál partnert egy diszkóban vagy házibuliban, ez teljesen általános jelenség. Igen, a lányoknak annyival könnyebb, hogy őket hívják meg, meg őket szólítják le, nekik csak elég mosolyogni vagy jeleket adni, de amúgy ennyi.
Komoly párkapcsolatot találni úgy, hogy az illető kívül és belül is tetszen, na az már nehezebb, de még itt sem lehet kijelenteni, hogy most akkor a lányoknak könnyebb, merthát egy kapcsolat mindkét fél érdeke, mindkettőnek ugyanannyit kell tennie érte. Ezesetben is csak annyi előny van a lányoknál, hogy kezdeményezni nem nekik kell, de ne lássatok bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!