Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, de van barátnőm! Mit tegyek? Több info lent.
Az a helyzet hogy 3 hete megismertem egy lányt, már az első perctől fogva nagyon megtetszett. Tegnap találkoztunk a városban épp hazafele ment, gondoltam hazaviszem, amikor oda értünk ő behívott. Bementem jót beszégettünk meg ilyesmi, láttam rajta hogy szeretné ha kezdeményeznék vagy valami de nem tettem mert nem akartam megcsalni a barátnőm. Nem tudom mit tegyek! a barátnőmmel 4éve járunk, szeretem, de valahogy amit most érzek ez sokkal erősebb.
Szerintetek ez csak egy fellángolás? Merjek feladni egy 4 éves kapcsolatot vagy megbánnám?Biztos hogy barátnőm nagyon összetörne:( én 20F Bnőm 19, akibe beleszerettem 18. A mostani barátnőm az első aki volt.
Fellángolás, megszokott a kapcsolatod, és ez az újdonság erejével hat. Próbáld inkább a kapcsolatotokat kicsit feldobni, ahelyett hogy mással jössz össze.
Ha most ennek véget vetnél, lehet soha nem lenne esélyed rendbe hozni, és csak később jönnél rá, mekkora hülyeséget csináltál.
1.A barátnőd nem szereted,mert ha szeretnéd nem mentél volna fel idegen nőhöz,nem vitted volna haza stb stb.
2.Sajnálatból nem lehet megélni,közlöd a barátnőddel, hogy úgy érzed ellaposodott a kapcsolat és eldöntöd, hogy helyre akarod-e hozni, vagy némán szenvedsz.
Én 6 éve vagyok párommal, nekem is voltak fellángolások, vonzódások, talán szerelem is, de úgy voltam vele, hogy mi a fenének dobjak el egy régóta tartó, jó kapcsolatot ezért?
22/L
Szerintem nem kellett volna találkoznod azzal a lánnyal... Az, hogy egy idegen lány lakásában vagy a barátnőd tudta nélkül, már eleve szemétség. Ez csak fellángolás, és nem szerelem. Ahhoz, hogy szerelmes legyél bele, jobban meg kéne ismerned, de nem érdemes egy 4 éves kapcsolatot feladni ezért.
Persze az már régen rossz egy párkapcsolatba, hogy más lányok után érdeklődsz. Amúgy meg még fiatal vagy, és ha ez a lány az első barátnőd, szerintem lépj tovább rajta, mert ha most nem, később fájdalmasabb lesz és úgy se őt fogod feleségül venni meg ilyesmi. Szerintem még ismerkedned kell a lányokkal. Ha tovább húzod, lehet, hogy a kapcsolatotok is megromlik, de ha most szakítasz vele, esetleg tudtok barátok maradni. Mindenesetre szerintem miután csak egy lánnyal voltál még, érdekelhetnek más lányok, hogy velük milyen, és ez normális is, csak az egy kicsit fura, hogy már ilyen korán elkötelezted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!