Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van a feromon parfümnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a feromon parfümnek valami hatása vagy felesleges?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 27. 01:39
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Persze kibaszol rá egy valag lóvét hogy pár seggfej számláját bővítsd vele, meg mellette büdösebb is leszel tőle! Nem csodálnám ha lóhuggyal kevert víz volna!
2008. ápr. 27. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egy jó parfüm (akár Avonos, Oriflames) is tud olyan izgató lenni, mint az a lötty!
2008. ápr. 27. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Én azt nem értem, hogy elvileg a feromont ugye az ember termeli, ezért van mindenkinek más-más illata. És akkor más ember feromonjait, vagy ugye az előbb említett lóhuggyal kevert löttyöt (ami valószínűbb) magadra kened, akkor belédszeret egyből a nagy Ő? Aki tulajdonképpen valami más illatba szeret bele, nem is a tiédbe.

Vagy ha tényleg feromon van abba a lötybe, akkor keveredik a sajátoddal?

Vagy nem értem! :D

Szerintem hülyeség! Olyan kb mint a "szerelmi bájitalok"

2008. ápr. 27. 11:04
 4/7 anonim válasza:
59%
Én úgy tudom szintetikus feromonok vannak benne, tehát mesterségesen állítják elő. Én kipróbáltam egy Federico-t (3125Ft, szerintem más pafümök ennél sokkal drágábbak). Az illata pedig egyáltalán nem büdös. A hatásáról meg nem tudok nyilatkozni, mert alig egy hete van meg :D
2008. ápr. 27. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A feromonoknak NINCS illata. Neked ajánlom, hogy használd a saját feromonjaidat. Ezt úgy teheted meg, hogy mindig tiszta vagy, esetleg valami semleges illatszert használsz. Viszont, ha találkozol VELE - és kimelegedsz tőle - olyan ütemben termeled a feromonokat, hogy magad is meg fogsz lepődni!

Egyébként ezeknek a szereknek a 90%-a kamu. Nincs benne semmi feromon. Amelyikben van, abban is nagyon kevés - és mesterséges: közel sem olyan hatásos, mint a TIÉD!

2008. ápr. 27. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek a cuccok úgy működnek mint a placebo. Nem attól tapadnak rád a nők mert azzal fújtad magad, hanem magabiztosabb leszel mert befújtad magad, elhiszed h ez neked jó, és határozottabban lépsz fel. Ilyenkor aztán megnő az önbizalom, és onnantól elhiszed h minden lány csakis azért néz rád mert téged akar, stb.. Szerintem.

(egészen az 1. buktáig :D)

2008. ápr. 28. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hatása számodra: szegényebb leszel, és talán magabiztosabb. De semmiképp sem ettől leszel vonzóbb!

Hatás a gyártó számára: _iszonyatosan_ gazdag lesz.

-G-

2008. máj. 18. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!