Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a feromon parfümnek valami hatása vagy felesleges?
Én azt nem értem, hogy elvileg a feromont ugye az ember termeli, ezért van mindenkinek más-más illata. És akkor más ember feromonjait, vagy ugye az előbb említett lóhuggyal kevert löttyöt (ami valószínűbb) magadra kened, akkor belédszeret egyből a nagy Ő? Aki tulajdonképpen valami más illatba szeret bele, nem is a tiédbe.
Vagy ha tényleg feromon van abba a lötybe, akkor keveredik a sajátoddal?
Vagy nem értem! :D
Szerintem hülyeség! Olyan kb mint a "szerelmi bájitalok"
A feromonoknak NINCS illata. Neked ajánlom, hogy használd a saját feromonjaidat. Ezt úgy teheted meg, hogy mindig tiszta vagy, esetleg valami semleges illatszert használsz. Viszont, ha találkozol VELE - és kimelegedsz tőle - olyan ütemben termeled a feromonokat, hogy magad is meg fogsz lepődni!
Egyébként ezeknek a szereknek a 90%-a kamu. Nincs benne semmi feromon. Amelyikben van, abban is nagyon kevés - és mesterséges: közel sem olyan hatásos, mint a TIÉD!
Szerintem ezek a cuccok úgy működnek mint a placebo. Nem attól tapadnak rád a nők mert azzal fújtad magad, hanem magabiztosabb leszel mert befújtad magad, elhiszed h ez neked jó, és határozottabban lépsz fel. Ilyenkor aztán megnő az önbizalom, és onnantól elhiszed h minden lány csakis azért néz rád mert téged akar, stb.. Szerintem.
(egészen az 1. buktáig :D)
Hatása számodra: szegényebb leszel, és talán magabiztosabb. De semmiképp sem ettől leszel vonzóbb!
Hatás a gyártó számára: _iszonyatosan_ gazdag lesz.
-G-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!