Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De most komolyan kérdezem, hol lehet rendes, kapcsolatra vágyó lányokat találni?
"nem tudod hogy a csaj akarja-e vagy nem."
De az egyéjszakás dolgot meg valahogy tudod. Pedig szerintem az a nehezebb. Baratkozni könnyebb.:) Azt mindenki akar. Szexelni ismeretlenekkel meg nem mindenki akar, sőt szerintem ez ritka dolog. Teneked mégis mindig sikerül. Tehát erre a rugóra jársz. Azt kell megoldani, hogy ne erre a rugóra járj, hanem másra. De ha ragaszkodsz ahhoz, hogy diszkóba menj és leszólitsd az egyéjszakára programozott nőket egy olyan dumával, ami rövid távon az ágyba visz, akkor az eredmény is mindig ez lesz.
"Többször is megjártam így például konditermekben."
Valószínűleg túl tolakodó vagy evvel a stílussal, legalábbis annak számít ez normál ismerkedésnél. Tudnod kell, hogy ez az azonnali szex nem valódi szex, nem valódi intimitás, hanem inkább nekifutásból páros lábbal az intim szférába toppantás. Amikor szerelmi kapcsolatot keresel, ott valódi intimitast keresel, és az ember az intim szférájába fokozatosan engedi be a másikat. Nem kérhetsz azonnal randit, "randi"-randit! Még Te sem tudhatod, hogy Neked szőröstül-bőröstül bejön-e a személyisége! Haverkodni kell ehhez 20-30-40 lánnyal, hogy 1-et kiválaszthass!
Sokkal inkább kérdezheted, hogy máskor is lejön-e. És mondjuk lejön (a közösségbe!!!) hetente 3x, akkor abból egyszer, vagy 2hetente egyszer intézheted úgy, hogy Te is akkor mész le, és utána esetleg egy ideig még együtt lógtok. De - ismétlem - Te sem ismered annyira, hogy tudhasd, akarsz-e vele JÁRNI!!
Ennek eldöntéséhez idő kell, és nem randi-jellegű, együtt töltött programok!
Internet?
Én ott ismertem meg párom, már 6 éve együtt vagyunk.
22/L
Szerintem diszkókban is simán lehet ismerkedni és normális kapcsolatokat kialakítani.
Én is ott ismerkedtem mindig és általában nem egyéjszakás lett a kapcsolat, minden csak attól függ, hogy mennyit hozol ki belőle.
Sok értelmes ember is lejár bulizni lazább helyekre, az egy hülyeség, hogy könyvtárban lehet jól ismerkedni, mindenhol vannak szórakozni vágyó, kellemes, értelmes lányok, még diszkóban is.
Én már jártam úgy medikus lánnyal is, hogy diszkóban ismerkedtünk meg, amikor lementek egy nehéz vizsga után bulizni az évfolyamtársaival. Nincs ilyen szabály, hogy rendes lány csak itt vagy ott található!
Ha egy alkalmat akarsz, akkor annyi lesz, ha úgy alakítod, akkor meg hosszú kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!