Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetem őt el? Viszonzatlan szerelem ; (
hajrá! és ne fogd fel ilyen drasztikusan a dolgokat! mi vagy te ?? ki s hülye idióta pics@? egy selejt, pszichiátriai eset???
ugye, hogy nem akarsz az lenni!! :)
senki miatt nem érdemes öngyilkosnak lenni senki miatt! mert mi magunk többet érünk másnál.
szóval ifjú tanítványom! felejtsd el ezt a b@romságot, mert én verlek meg! :)
Azon avgyok hogy elfelejtsem ezt a fiút és ezt a dolgot is.
Facebookról is töröltem :)
ezek a törlöm a képeit meg ilyenek ezekkel semmit sem ér az ember, mert ha becsukod a szemed akkor ott van!
magaddal foglalkozz most, menj el vegyél 1-2 ruhát, menj el vásárolni 2 tejet zsömlét, egy áruházba ahol jó sokan vbannak emberek közt leszel ott is lehet nézelődni ismerkedni.
Szóval térj észhez nekem, és ezt ne kelljen még 1x elmondanom! :)
Azon vagyok,és mindent megteszek a cél érdekében.:)
Holnap megyek a plázába,ma a tervben az áll hogy tanulok és tanulok :D
jönnek a kilépő felmérők arra is kell tanulni.Csak sajnos még 1hónapig fogom őt látni suliban,és azt is fogom látni h más lánnyla kavar.De már le*sza*om. ^_^
megtanulok nélküle boldog lenni.Sok fiú van még,nekem meg csak pont ő kell/kellet/.De már beletörődtem :D
Szerncsére a nyáriszünetben nem találkozok vele.
De még csak 7.-esek vagyunk,még kilencedik osztályig még 2év és eddig leszünk nap-mint nap egybezárva az osztályban -.-
jéézuss olyan fiatalok vagytok még? és ilyeneken jár a fejed...:)
háát ideje elfelejteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!