Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan felejthetem őt el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetem őt el? Viszonzatlan szerelem ; (

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba.Miatta elkezdtem magam vagdosni,Életem értelmét kerestem,fél éven átt.Megkérdezte,hogy akarnék e vele járni,és én mint a naív liba azt mondtam hogy nem.Akkor még nem szerettem ôt.Lemondott rólam.De én nem tudom elfelejteni.Hogy próbáljam meg túltenni magam rajta? Folytassam a vagdosást? Egyedül érzem magam.Sok barátom van,de nem is érdekli őket hogy mit csinállok,ezért is akarok meghalni.

2012. jún. 9. 15:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Egyet mondj meg nekem: ez a vagdosás valami divat mostanság? Mivel jobb tőle? Jobban fáj, mint az érzés, vagy mi?
2012. jún. 9. 15:53
 2/19 anonim ***** válasza:
Hú b*sszus! Hát ezzel inkább fordulj pszihológushoz (ne érezd megalázónak), kicsit már veszélyesen ki vagy bukva, és nem biztos hogy itt kellene tanácsot kérned!
2012. jún. 9. 15:53
 3/19 anonim ***** válasza:
Én írtam Neki, remélem válaszol. Én is ebben a helyzetben vagyok, de az öngyilkosságon már túljutottam, rájöttem, hogy az nem old meg semmit, csak elvesztem az egyetlen lehetőséget, hogy jobb legyen.
2012. jún. 9. 15:55
 4/19 hátezmiez? ***** válasza:
31%

Figyelj van 2 verzió:

1, Vágj kicsit mélyebbre és ez az amúgy is kicsike bolygó megszabadul egy sekélyes embertől:)

2, Menj oda hozzá és mondd meg neki mit érzel, maximum nemet mondd és az 1, pont lép érvénybe:D

Viccet félre téve, leszel még szerelmes többször is és ha neked ő annyit megér h eldobd az életed... hát erre nincsenek is szavak...

2012. jún. 9. 15:55
 5/19 anonim ***** válasza:
En is elkezdtem vagdosni magam de megmagyaraztak hogy attol nem lesz se jobb se konnyebb.. torodj bele.. muszaj volt nekem ... kicsit nehez de ellehet felejteni valakit :D
2012. jún. 9. 15:56
 6/19 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: nem divat,de megoldás sem. ;(
2012. jún. 9. 15:59
 7/19 A kérdező kommentje:

2. válaszoló tervezek menni,de féllek hogy roszabb lesz

3. válaszoló köszi az értelmes választ! -.-

2012. jún. 9. 16:00
 8/19 A kérdező kommentje:
A 3.válaszoló értelmeset írt bovsi,hogy letámadtalak csak elnéztem a számot.Négyes: kérlek okosabbat írj" vAGY CSITULJ
2012. jún. 9. 16:02
 9/19 ASOT ***** válasza:
bocs de neked nagyon elmentek hazulról...ezt azonnal fejezd be!
2012. jún. 9. 16:41
 10/19 A kérdező kommentje:
Tervezem..
2012. jún. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!