Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú az osztályból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú az osztályból, aki nagyon bejön. De azt mondta hogy en nem jövök be neki. Még is sokszor néz a suliban. Nagyon jóba vagyunk, és ha oda nézek van amikor elkapja a fejét de sokszor szemezünk. Miez ha nem jövökbe neki?

Figyelt kérdés

Nem meri felvállalni,hogy bejövök neki??

Sokszor ha oda nézek mosolyogva néz.

2012. febr. 23. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha azt mondta, hogy nem jössz be neki, akkor nem és kész. lehet, csak nézelődik és ha ránézel, azért kapja el a fejét, nehogy ezt gondold. nem mindig jössz be valakinek, ha téged néz. ez sajnos így van.
2012. febr. 23. 14:06
 2/4 anonim válasza:
szerintem bejössz neki csak kamuzik mert még kis hüje ne foglalkozz vele csinálj ugy mintha nem érdekelnéd és 2 3 hét és utánnad megy majd
2012. febr. 23. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy bejössz vagy sem. Ha ez így megy tovább, úgy sem lesz semmi.
2012. febr. 23. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát..1.válaszolo: de konkretan engem nez..es sokszor mosolyog ha ránézek. 2.válaszolo: köszi..mondtak már..hogy lehet hogy bejovok neki csak nem meri felvallalnii..es volt mar ra pelda hogy eldontottem..nem fogok foglalkozni vele..aztan ugyan igy nezett es az emlitettek..tobbszor..olyan vokt mintha fentekennye akarna tenni.

Köszi az eddigi válaszokat.(:

2012. febr. 23. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!