Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odajönne hozzám, ha meglátna a buszon?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy srácot a buszon. Láttam, hogy rám is néz, aztán én is amikor nem figyelt és amikor újból a szemembe nézett, akkor én is az övébe mélyen és több mp-ig, aztán nem telt el sok megint tovább. Ezután már egymásra is mosolyogtunk. Meg próbált viccelődni is. Én a hajamat piszkáltam, meg felemeltem az egyik szemöldökömet :D értitek mire gondolok. Ő meg rámkacsintott, ha jól emlékszem. Aztán sajnos felállt a buszon és mikor leszállt intett egyet, és mitán leszállt, akkor is vissza nézett. Ilyen még soha nem történt velem :$ Szeretnék vele összetalálkozni megint, de már csak egy hét van a suliból, őt még csak most láttam először szerintem. Próbáltam adni neki jeleket adni, hogy bejön nekem. Szerintetek vette a lapot? És ha mondjuk a jövőhéten is összefutnánk, akkor lépne?2012. jún. 9. 14:53
1/9 anonim válasza:
Na b@ssza meg, akkor már tudom mit csesztem el!
Szóval így kell a buszos szemezést tovább vinni? :D
2/9 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb megpróbálod xD
2012. jún. 9. 14:59
3/9 anonim válasza:
Ha összefutnátok és sokéig nem megy oda, nem tudom mennyi ideig láttad őt a buszon de ha te is akarsz tőle valamit akkor még időbe menj oda hozzá ha már ő nem hajlandó vagy valamit csinálj, az is lehet hogy gyáva ehhez és csak lökés kell neki. Lehet már legközelebb odamegy hozzád, nem lehet tudni majd kiderül:D Én a helyedbe figyelném.
4/9 A kérdező kommentje:
20 percig kb...vagy 17 xD de nagyon jó volt.
Jajj, remélem nem gyáva :/ az már tervbe van, hogy jövőhéten figyelni fogok, meg egész héten azzal a busszal megyek, mert azzal mindig haza érek. :)
2012. jún. 9. 15:03
5/9 anonim válasza:
Ha tudod hol szált le akkor megédeklődheted,hogy hol lakik
6/9 hátezmiez? válasza:
Hülyeség h gyáva, aki gyáva nem néz az nem veszi fel a másik féllel a kontaktust... Biztos befutó vagy:) Várd ha kell menj oda hozzá te, beszélgess vele!
7/9 anonim válasza:
Igen, egyetértek az előzőekkel. Amúgy ha nagyon gyáva lenne, nem mosolyogna, integetne, fordulna utánad szerintem, de ha mégse kezdeményezz, hát uccu, csináld te, ne hagyd elúszni a lehetőséget!
8/9 hátezmiez? válasza:
Egy fontos kérdés!!!
Mikor birizgáltad a hajad és felvontad a szemöldököd akkor sunyin néztél lefelé is?:)
9/9 A kérdező kommentje:
Ha lenne mellette egy üres hely, akkor szerintem egyértelmű, hogy odaülnék :D csak nem tudom mit mondanék. Biztos megdícsérném külsőleg kapcsosan.
Utolsó: A haj birizgálást meg a szemöldök felvonást külön csináltam :D ha egyszerre csináltam volna mind a 3at az olyan ribis lett volna kicsit. :)
2012. jún. 9. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!