Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezítlábas randi?
Figyelt kérdés
Srácok voltatok már olyan randin, hogy a lány mezítláb volt?
Lányok voltatok már randin mezítláb?
Ha igen milyen volt? Hol volt? Stb.?
és egy 18 éves lány vagyok és tervezek így menni randira, ezért érdeklődöm!
2012. jún. 9. 13:08
31/40 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan. Vagy elszakadt a papucs, vagy tiszta sár volt a cipő.... Ha a cigányszoknyát is melléveszed...
32/40 anonim válasza:
láb fetisiszta barom.menj pszichológushoz....unalmasak már a harisnyás kérdéseid.undorító hogy ilyen emberek jönnek a világra.nem vagy jobb egy cseppet sem a pedofiloknál.kezeltesd magad.
33/40 anonim válasza:
Én örülnék ha így jönne egy lány randira :D Tuti én is levenném a cipőmet :)Szerintem az sem zavarna ha moziba így jönne velem habár az lehetsz netszes de a kávézó ha kiülős akkor simán jó példáúl mezitláb :D Én biztos szívesen kipróbálnám :D
34/40 anonim válasza:
Nagytescó mezítláb, román Penny fürdőruhában. Innen ki is hajított a boltvezető pixcsa, a biztiőr meg csak röhögött :)
35/40 anonim válasza:
Tavaly nyáron volt volt mezítlábas randim, mindketten mezítláb, elejétől végig. A lánynál volt szandál a táskája mélyén, de nem vette fel, nálam semmi lábbeli....:)
36/40 anonim válasza:
Hehehe, hát nekem tetszene, de csak azért mert kifejezetten bejönnek a női lábak :D
38/40 anonim válasza:
Nem voltam ilyenen, de szívesen kipróbálnám egy kissé idősebb nővel.
39/40 anonim válasza:
Én voltam. Jó volt. Én is szeretek mezítláb, ő is.
(Nem értem az egyik korábbi hozzászólást. Mi a gond? Ez ettől még nem fétis. Lehet az is, de nem kötelező.)
40/40 anonim válasza:
Én voltam nőként, egy férfi kérésére többször is. Nem okozott gondot egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!