Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mezítlábas randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mezítlábas randi?

Figyelt kérdés

Srácok voltatok már olyan randin, hogy a lány mezítláb volt?

Lányok voltatok már randin mezítláb?

Ha igen milyen volt? Hol volt? Stb.?

és egy 18 éves lány vagyok és tervezek így menni randira, ezért érdeklődöm!

2012. jún. 9. 13:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
40%
Nem lesz túl forró a talaj a lábad alatt? Fel is sértheted a lábadat, szóval nem valami jó ötlet. Fogadni focimeccsekre kell, nem ilyenekkel kapcsolatban.
2012. jún. 9. 14:00
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

manapság mink városi népek ezt csináljuk, pedig van pénzünk cipőre, de akkor is rájöttünk hogy jó mezítláb lenni, meg sokkal természetesebb érzés, szal akkor a parasztok még sem voltak teljesen hülyék, igaz ők nem dönthettek

szal ha paraszt vagyok attól hogy mondjuk mezitláb biciklizem, meg parkban mezítláb mászkálok (máshol pl. mall-ban még nem mertem), no akkor legyek paraszt

2012. jún. 9. 14:06
 13/40 anonim ***** válasza:
82%

kedves kérdező

tudd meg a srácnak mi a véleménye

pl. menjetek el egy parkba, ahol nem léptek bele semmibe, leveszi-e ő is a cipőjét

nehogy elsőre megütközzön a dolgon

de ha most nem is mezítlábazik, szépen rá tudod venni, mert ha te csinálod, ki akarja majd próbálni ő is

de ne sokkold elsőre

2012. jún. 9. 14:09
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

8-as, bp-n max megnéznek, de különösebben nem érdekel senkit ki miben járkál, mit csinál

mi köcsög városiak nem szeretünk beleszólni más dolgába :)

2012. jún. 9. 14:11
 15/40 anonim ***** válasza:

jah, látom nem akarsz a sráctól semmit

akkor meg mindegy mit gondol

2012. jún. 9. 14:13
 16/40 anonim válasza:
100%

Voltam. Nem kimondottan mezítlábas randinak indult, de a lány lábát szinte azonnal feltörte a magassarkú, így kénytelen volt levenni és úgy közlekedni tovább utcán és parkban is. Én nem bántam, és ő se bánta, hogy nem kellett tovább szenvednie. Volt aki megnézte, volt aki beszólt, volt aki leszarta. Mindenki a saját vérmérséklete és szellemi szintje szerint viszonyult hozzá. Mivel szeretem a női lábakat, így azt sem bántam volna, ha már alapból mezítláb jött volna el a randevúra. De így is kellemes, szép látvány volt.

F

2012. jún. 10. 20:28
 17/40 anonim ***** válasza:
21%

jaaaa így érthető! (azért nem kellett volna lepontozni) Szerintem simán menj el, ha nem tetszik a srác! Én megcsinálnám! :D

16/L

2012. jún. 10. 21:04
 18/40 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit, köszönöm a válaszokat :)

Utolsó előtti: a leányzó harisnyában volt?

2012. jún. 10. 21:53
 19/40 anonim válasza:
100%
Se zokni, se harisnya nem volt rajta. Mezítláb volt.
2012. jún. 11. 12:24
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is nyugodtan elmehetsz ^^ mondjuk a pasinak valóban vannak érzései, azokra azért figyelj oda... viszont akkor már mezítláb menjél, harisnyában az utcán elég rossz lesz.. kerüld az üvegszilánkokat, és az egyéb hasonló dolgokat. (ráadásul kiszakad a harisnya a talpadon)
2012. jún. 15. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!