Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezítlábas randi?
Srácok voltatok már olyan randin, hogy a lány mezítláb volt?
Lányok voltatok már randin mezítláb?
Ha igen milyen volt? Hol volt? Stb.?
és egy 18 éves lány vagyok és tervezek így menni randira, ezért érdeklődöm!
manapság mink városi népek ezt csináljuk, pedig van pénzünk cipőre, de akkor is rájöttünk hogy jó mezítláb lenni, meg sokkal természetesebb érzés, szal akkor a parasztok még sem voltak teljesen hülyék, igaz ők nem dönthettek
szal ha paraszt vagyok attól hogy mondjuk mezitláb biciklizem, meg parkban mezítláb mászkálok (máshol pl. mall-ban még nem mertem), no akkor legyek paraszt
kedves kérdező
tudd meg a srácnak mi a véleménye
pl. menjetek el egy parkba, ahol nem léptek bele semmibe, leveszi-e ő is a cipőjét
nehogy elsőre megütközzön a dolgon
de ha most nem is mezítlábazik, szépen rá tudod venni, mert ha te csinálod, ki akarja majd próbálni ő is
de ne sokkold elsőre
8-as, bp-n max megnéznek, de különösebben nem érdekel senkit ki miben járkál, mit csinál
mi köcsög városiak nem szeretünk beleszólni más dolgába :)
jah, látom nem akarsz a sráctól semmit
akkor meg mindegy mit gondol
Voltam. Nem kimondottan mezítlábas randinak indult, de a lány lábát szinte azonnal feltörte a magassarkú, így kénytelen volt levenni és úgy közlekedni tovább utcán és parkban is. Én nem bántam, és ő se bánta, hogy nem kellett tovább szenvednie. Volt aki megnézte, volt aki beszólt, volt aki leszarta. Mindenki a saját vérmérséklete és szellemi szintje szerint viszonyult hozzá. Mivel szeretem a női lábakat, így azt sem bántam volna, ha már alapból mezítláb jött volna el a randevúra. De így is kellemes, szép látvány volt.
F
jaaaa így érthető! (azért nem kellett volna lepontozni) Szerintem simán menj el, ha nem tetszik a srác! Én megcsinálnám! :D
16/L
Én nem pontoztam le senkit, köszönöm a válaszokat :)
Utolsó előtti: a leányzó harisnyában volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!