Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mezítlábas randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mezítlábas randi?

Figyelt kérdés

Srácok voltatok már olyan randin, hogy a lány mezítláb volt?

Lányok voltatok már randin mezítláb?

Ha igen milyen volt? Hol volt? Stb.?

és egy 18 éves lány vagyok és tervezek így menni randira, ezért érdeklődöm!

2012. jún. 9. 13:08
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Harisnyát ne vegyél mert az úgy gagyi. Ha simán mezítláb vagy azzal nincs gond. Lehetőleg ne lépj húgyba-szarba.
2012. jún. 15. 10:19
 22/40 anonim ***** válasza:
Egyébként ha sokat mentek betonon, az nem tesz jót a lábnak. A mezítlábazás alapvetően földre van kitalálva. Az sokkal ruganyosabb. A beton nem. Ezért van a cipő. ;-)
2012. jún. 15. 10:20
 23/40 A kérdező kommentje:
Ti szoktatok utcán mezítláb/harisnyában sétálni, hogy ilyen tapasztaltak vagytok? :)
2012. jún. 15. 10:32
 24/40 anonim ***** válasza:
Balatonon volt rá példa. (nem a parton, az utcán)
2012. jún. 15. 10:34
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Én ha tehetem mindíg mezítláb vagyok... itthon is, barátok közt (már persze pl balatonon, vagy kertben..) utcára szoktam strandpapucsot húzni.. persze nyaraláson mezítláb elvagyok.. csak óvatosan, és ne betonon
2012. jún. 15. 10:50
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
de ha nem jön be neked a srác, akkor úgyis elküldöd randi után, szerencsétlen meg magát fogja okolni hogy valamit rosszul csinált.......sztem mezítláb ide- vagy oda, ez akkor is szemét fogadás, nem fair a fiúval szemben. Neked hogy esne, ha egy fiú (aki nagyon tetszik neked) elhív téged randira, majd közli veled, hogy csak azért randizott veled, mert randi után a haverok meghívják 1 sörre..?
2012. jún. 15. 10:53
 27/40 A kérdező kommentje:
Kicsit lehet tényleg szemét dolog, de ha már belementem ... :) igazából a randi része annyira nem izé mert elbeszélgetünk meg ilyenek, de az, hogy órákat mezítláb sétáljak a városban, az egy kicsit már kihívásnak tűnik, úgyhogy akinek vannak ezzel kapcsolatos tapasztalatai azok megoszthatnák :)
2012. jún. 15. 10:59
 28/40 anonim ***** válasza:
77%

Jobbat tudok. Tescóban mezítláb jött velem a csaj végig.

Te inkább tegyél rá még egy lapáttal és valami cigányosba hajló nagyszoknyát vegyél fel ami alól lépésenként kikandikál a lábad. Lehetőleg napos száraz időben menj...

Vigyázz mert még beleszeretsz a csacsidba séta közben :)

2012. jún. 15. 11:50
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Nuku harisnya!

Vedd a kört valami szökőkút felé és ugrálj is benne :)

2012. jún. 15. 11:52
 30/40 A kérdező kommentje:
Oh hát köszönöm a válaszokat, ez a tescos story különösen érdekes, ezt hogy sikerült elérni? :D
2012. jún. 15. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!