Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezítlábas randi?
Figyelt kérdés
Srácok voltatok már olyan randin, hogy a lány mezítláb volt?
Lányok voltatok már randin mezítláb?
Ha igen milyen volt? Hol volt? Stb.?
és egy 18 éves lány vagyok és tervezek így menni randira, ezért érdeklődöm!
2012. jún. 9. 13:08
2/40 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ettől parasztleány lennék...
2012. jún. 9. 13:12
3/40 anonim válasza:
Hát, pedig rég volt szokás. Nem tudom, én nő vagyok de ha egy általam kiszemelt mezítláb jönne, hát nem tudom lehet furcsán néznék rá. Egyáltalán miért mennél úgy? Nem is értem ezt a gondolatot.
4/40 anonim válasza:
ez valami néphagyomány, van valami babonás jelentősége? mert én erről még nem hallottam :DD
5/40 A kérdező kommentje:
Igazából fogadás...
2012. jún. 9. 13:19
6/40 anonim válasza:
Strandon, Tiszaparton voltam. Máshol nem.
Hacsak előre nem beszélitek meg, hogy pl. a poén kedvéért mezítláb fogtok sétálgatni, szerintem furcsállná a dolgot.
7/40 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg, hogy egy srác elhívott randizni, nekem amúgy nem jön be. És fogadtam a barátnőmmel, hogy el merek menni cipő nélkül a randira (az, hogy tetszik-e neki az nem izgat...). Annyi volt kikötve, hogy cipő nélkül, szóval zokni/harisnya lehetne rajtam elvileg, de melegben a zokni nem vonz, harisnya még esetleg szóba jöhet...kb. ennyi :)
2012. jún. 9. 13:35
8/40 anonim válasza:
nincs ezzel semmi gond, amikor elszakadt a papucsom pántja, én is mezítláb toltam a városon keresztül, nincs ebben semmi. csak beszéljétek meg, h olyan helyre menjetek, ahol ebből nem lehet para. pl azt ne várd, h moziban/étteremben/kávézóban.., nem néznek ki, sőt be is szólhatnak miatta, vagy olyan helyen, ahol sok a piszok, üvegcserép... valami füves helyen sétáljatok és akkor nem lehet belőle gond.
9/40 anonim válasza:
Ha nem jön be, meg nem érdekel, hogy mit szól,akkor minek randizol vele? Csak mert fogadtál a barátnőddel?
Azért gondolj bele, hogy neki is vannak érzései!
10/40 anonim válasza:
Ez szerintem vicces, tiszta jó buli. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!