Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetértek az elméletemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértek az elméletemmel?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom és saját magamon is tapasztalom, hogy a mai huszonéves szűz fiúknak még azért nem volt barátnője, se alkalmi szexben része, mert egészen egyszerűen rondák, csúnyák, undorítóak külsőre a lányok szemében.

2012. jún. 8. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azért, mert önbizalom hiányban szenvednek, és nem mernek kezdeményezni.
2012. jún. 8. 17:53
 2/11 TOMAtm ***** válasza:
65%

vagy csórók.

vagy egész nap a gép előtt sírnak a sorsukon.

vagy csak túl gyávák odamenni egy csajhoz aki ugyan ezt gondolja magáról.

10 rongy egy prosti,utána lesz önbizalmad egy másik nőhöz is közeledni(az többe lesz,a ribanc olcsóbb!!)

2012. jún. 8. 17:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Igazad van. Kérésre küldök képet privátban, hogy tudj öklendezni!
2012. jún. 8. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
teljes mértékben.. és ez ugyan így van a huszonéves szűz lányok esetében is..xd
2012. jún. 8. 17:55
 5/11 anonim válasza:
utolsónak üzene, hogy ne általánosítson, mert ez nincs így ;)
2012. jún. 8. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:
ismerek olyat aki 22 éves koráig szűz volt, 190 magas, szálkás, szőke kék szemű, igazi "jó pasi", csak nagyon félénk, visszahúzódó személysiég. de amúgy igen, lehet h a többségnek azért nem sikerül mert ronda mint a bűn...
2012. jún. 8. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Amúgy vannak ronda lányok is, csak az a baj, hogy a ronda fiúk a helyes lányoknál próbálkoznak.
2012. jún. 8. 18:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Mert szerinted egy fiú, aki alapból vizuális típus és ez alapján választja ki a lányt, akihez vonzódik, majd épp olyanra erőltetni magát, akihez semmilyen vonzalom nem köti?

Én próbáltam egy kövér, csúnya lánnyal, azóta rájöttem ez nem fog nekem menni, már attól is rosszul vagyok, ha rágondolok milyen volt vele smárolni, sajnálom, de ez az igazság és épp ez a rossz élmény döbbentett rá, hogy a lányok sincsenek ezzl másképp ők sem tudnának egy ronda fiúval még smárolni sem és meg is értem őket.

Amúgy én már nem vagyok szűz, de azóta sem lett se több önbizalmam, se nagyobb bátorságom kezdeményezni. Kezdeményeztem már eleget és tapasztaltam a sok rosszat.

Amúgy nem vagyok hányinger külsőre, csak a lányoknak nem vagyok vonzó és kész.

2012. jún. 8. 18:28
 9/11 anonim ***** válasza:

És egy ilyen csúnyával vesztetted el?

Nem értek egyet az elméleteddel. Bármilyenek is, azért szüzek huszonévesen, mert hülyék!

2012. jún. 8. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Baromság! A legjobb csajoknak sokszor tök nyamvadt fiújuk van! A belsőjükkel van gond! A pöc$ beállítottság meghozza gyümölcsét és az is maradsz! Legyél bika, alfahím és lesz csajod! Vagy legyél csak egyszerűen optimistább és felejtsd el az önkorlátozást! Pantomimesek vagytok a nemlétező üvegfal mögött!
2012. jún. 8. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!