Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértek az elméletemmel?
vagy csórók.
vagy egész nap a gép előtt sírnak a sorsukon.
vagy csak túl gyávák odamenni egy csajhoz aki ugyan ezt gondolja magáról.
10 rongy egy prosti,utána lesz önbizalmad egy másik nőhöz is közeledni(az többe lesz,a ribanc olcsóbb!!)
Mert szerinted egy fiú, aki alapból vizuális típus és ez alapján választja ki a lányt, akihez vonzódik, majd épp olyanra erőltetni magát, akihez semmilyen vonzalom nem köti?
Én próbáltam egy kövér, csúnya lánnyal, azóta rájöttem ez nem fog nekem menni, már attól is rosszul vagyok, ha rágondolok milyen volt vele smárolni, sajnálom, de ez az igazság és épp ez a rossz élmény döbbentett rá, hogy a lányok sincsenek ezzl másképp ők sem tudnának egy ronda fiúval még smárolni sem és meg is értem őket.
Amúgy én már nem vagyok szűz, de azóta sem lett se több önbizalmam, se nagyobb bátorságom kezdeményezni. Kezdeményeztem már eleget és tapasztaltam a sok rosszat.
Amúgy nem vagyok hányinger külsőre, csak a lányoknak nem vagyok vonzó és kész.
És egy ilyen csúnyával vesztetted el?
Nem értek egyet az elméleteddel. Bármilyenek is, azért szüzek huszonévesen, mert hülyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!