Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek az elméletemmel?
Szerintem ebben a mai rendszerben sokkal több fiú, férfi marad egyedülálló több ideig, mint a lányok, nők.
Egyszerűen azért, mert a lányok megtehetik, hogy kedvükre válogassanak a fiúk között, illetve mivel a lányok visszautasítást csak ritkán szenvednek el, mivel nem az ő dolguk a kezdeményezés ezért az ő önbizalmuk, önbecsülésük sem tud csökkenni.
Míg sok fiú, aki próbálkozik rengeteg visszautasítást kap és most nem ronda fiúkra kell gondolni, hanem tök átlagos srácokra is akár, de a hatása megvan: a fiúk önbizalma, önbecsülése nagyot zuhan a visszautasítások számának függvényében. Így aztán ebben a magyar társadalomban rengetega az önbizalomhiányos, egyedülálló fiú, ellenben a lányok nagy része önbizalommal és párral is rendelkezik.
Észrevehető, hogy a lányok irányítanak sok helyen és a fiúk egyre inkább el vannak nyomva. Egyre több az erőszakos lány, aki hűtlen is egyben és hatalmas egóval rendelkeznek.
Ma már a lányok a világ igazi urai!
le leszek pontozva, de ha nem siránkoznál és magyaráznád meg, hogy nem te vagy esetlen, hanem a világ gonosz, sokkal boldogabb ember lennél:)
21N
Ez nem siránkozás, én boldog vagyok így is, már csak azért is, mert olyan lányt nem találtam még, aki külsőre és belsőre is egyaránt elbűvölt volna.
Én meg nem jönnék össze olyannak, akihez nem vonzódok legalább külsőre. Szóval inkább maradok egyedül.
Viszont haverjaim körében is megfigyeltem, hogy míg a lányok mind foglaltak a fiúk egyedülállóak, pedig ők próbálkoznak és nem siránkoznak ezt tudom róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!