Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek az elméletemmel?
Szerintem ebben a mai rendszerben sokkal több fiú, férfi marad egyedülálló több ideig, mint a lányok, nők.
Egyszerűen azért, mert a lányok megtehetik, hogy kedvükre válogassanak a fiúk között, illetve mivel a lányok visszautasítást csak ritkán szenvednek el, mivel nem az ő dolguk a kezdeményezés ezért az ő önbizalmuk, önbecsülésük sem tud csökkenni.
Míg sok fiú, aki próbálkozik rengeteg visszautasítást kap és most nem ronda fiúkra kell gondolni, hanem tök átlagos srácokra is akár, de a hatása megvan: a fiúk önbizalma, önbecsülése nagyot zuhan a visszautasítások számának függvényében. Így aztán ebben a magyar társadalomban rengetega az önbizalomhiányos, egyedülálló fiú, ellenben a lányok nagy része önbizalommal és párral is rendelkezik.
Észrevehető, hogy a lányok irányítanak sok helyen és a fiúk egyre inkább el vannak nyomva. Egyre több az erőszakos lány, aki hűtlen is egyben és hatalmas egóval rendelkeznek.
Ma már a lányok a világ igazi urai!
Nem hiszem. 7 éve stabil párkapcsolatban vagyok. Nem csak a lányok hibája, ha nem találod a párod. Mindig voltak és lesznek is kis h*lye p*csák - talán egyre többen. De ez nem azt jelenti, hogy csak ők léteznek.
Idővel majd meglátod, hogy vannak nagyobb problémák is az életben... akkor majd kicsit változik a hozzáállásod is bizonyos dolgokhoz.
16:44-es voltam
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!