Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy jo csaj leul mellem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jo csaj leul mellem tagy kozel van hozam akor zavarba jovok. Mit tegyek ezellen?

Figyelt kérdés

Ilyenkor nem tudom merre nezek, neznem a csajt de valamiret nem megy ehelyett csak a szemem sarkabol lesem:-D.

Van amikor nem jovok zavarba pl: ha mar tobbszor ult melettem a csaj.

Mit tegyek?

2012. jún. 7. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mellettem meg a csajok vannak zavarban, tök aranyosak, pedig, ha tudnák, hogy én is fosok tőlük. :D Csak megtanultam határozott lenni és bátran szemezni lányokkal.
2012. jún. 12. 10:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Az hogy?

Csaksiman ulsz melette es nezed?

2012. jún. 12. 22:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is az a tudatalattiból jövő zavar érzést érzem. Talán önbizalomhiány, de annyira nem volna rá okom, de tudom, mint mindnekinek, nekem is vannak negatív belső tulajdonságaim. Van egy rossz fogam. De nem nagyon lehet mit tenni, ha ilyen jellem vagy, nehéz ezt az érzést leküzdeni. Olyan ez, mint hogy valaki az égig ugrik,ha meglát egy lóférget, van aki meg felveszi aztán lazán kettétépi a nyakánál fogva, mintha mise történt volna. Különbözőek vagyunk. és azt, akit zavar egy lóférek ,az nem nézném ki belőle, hogy gördülékenyen, csak lazán egyszercsak pátyolgatna egy ilyen állatot. Ugyanígy van ez a zavarban vagyok féle férfiak és a nekik tetsző nők viszonylatában. Lehet színlelni a határozottságot, de ossem lesz az az igazi komoly fellépés, mint egy olyan ember esetében,akinek ez egy egyszerű dolog. Ezzel együtt kell tudni élni, és ajánlatos olyan nőt választani, aki szintén csendes, zárkozótt. Bár sejthető,hogy ilyen három szó/ fél óra szintű beszélgetések szoktak abból meg kijönni.
2012. júl. 3. 08:37
 14/14 anonim válasza:
huzz zacskót a fejedre
2012. aug. 15. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!