Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (lent bövebben ink. Lányokat kérdezek)
Figyelt kérdés
Van egy sràc a suliba aki nagyon bejön és mondta h én is tetszem neki (meg a haverjainak) meg ha a sulibol kellene vàlasztania akkor velem jàrna meg minden nap beszélünk (de csak sms/facebook:/) és olyankor tök személyes dolgokrol beszélünk mintha ezer éve ismernénk egymàst de amikor meg a suliba vagyunk akkor meg ràm se bir köszönni (gondolom csak mert a haverjaival van vagy nem tudom) de olyankor is làtom hogy szokott nézni.
Amùgy ha azt mondja h egy csajjal webcamozik de nem mondja a nevét akkor most ezt csak azért csinàlja hogy basztasson vagy mivan(?)!
Szerintetek mit csinàljak?
köszi a normàlis vàlaszokat!
2012. jún. 7. 20:36
1/5 anonim válasza:
Ha a suliban nem köszön lehet,h azért van mert "szégyell" téged.A webcam-os cuccal basztat(hat). Ha nem nézel rá, nem köszönsz,nem írsz vissza neki akkor előbb utóbb "elkap" a suliban,ha érdekled...xdd
2/5 anonim válasza:
Ha annyira csinos csaj vagy akkor ne foglalkozz vele ez neki rosszúl fog esni aztán vlmit csak csinállnia kell :D de ugye a neved nem vivien? :D xd
3/5 A kérdező kommentje:
ok köszi
am az uccso vàlaszolot nem nagyon vàgom!o.O ki a tököm az a vivien v mivan??
2012. jún. 8. 21:49
4/5 Linczmajer Réka válasza:
szerintem csak szekálni akar, és várja, hogy féltékeny legyél. de szerintem ha ennyire jó a kapcsolattok, akkor ha már tényleg járni akarna akkor szerintem már járnátok. szerintem is egy kicsit ne válaszolj neki, egyszer csak odajön megkérdezni.. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat minden ùgy lett ahogy mondtàtok!:D
2012. jún. 21. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!