Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány az évfolyamból,akit egyszer elhívtam randira,de aztán a barátnője miatt nem jött össze.És én teljesen bele vagyok esve.Szerintetek elhívjam még egyszer vagy hagyam annyiba az egészet?(Én 13/F,ő 13/L)2012. jún. 5. 21:21
1/11 anonim válasza:
hivd el legozni....es a neved rohadt gyorsan ird at:)
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy sz*r a nevem,de régen,olyan 8 évesen még ezt találtam ki :P.Szóval ne a felhasználónevet fikázzátok,hanem értelmesen válaszoljatok lécci.
2012. jún. 5. 21:27
3/11 A kérdező kommentje:
Mármint a felhasználót.Nem a gyakoris felhasználót,hanem a nevet okoska.
2012. jún. 5. 21:28
4/11 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDD Észre se vettem volna a nevet első.
Mi az,hogy a barátnője miatt nem jött össze?Pontosíts.
5/11 A kérdező kommentje:
:DDD
Am úgy értem,hogy lebeszélte a randiról,mert nem akarta,hogy a kiszemeltemmel jöjjek össze.
2012. jún. 5. 21:30
6/11 anonim válasza:
8 évesen már neteztél? :O te jó isten....
amúgy nyugodtan hívd el még egyszer...veszteni nem veszthetsz semmit...
7/11 anonim válasza:
Amúgy tényleg sz@r a neved...:D Csak más szóval.
Hívd el.
8/11 A kérdező kommentje:
:DDDD jó kis név mi?
xD na de komolyan akkor találtam ki amikor elöször regeltem valamire
2012. jún. 5. 21:42
9/11 DonKartács válasza:
Kedves kérdező ha akarod a lányt küzdesz érte ha nem akkor nem küzdesz. Én volt hogy 3-szor is elhívtam egy hölgyikét
10/11 anonim válasza:
sorry, de ezt nem hagyhattam ki!!:) Cinkelesen kivul, szerintem beszelj vele, de hat...fiatalok vagytok, szerintem ne nagyon eroltesd! Elso voltam:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!