Elég furcsát és cikit kérdezek, de engem elgondolkodtat. Lehet, hogy ezért nem esek teherbe? Bővebben lent.
Szóval bocsi a hülye kérdés,de nem találtam a neten semmi erről amit most kérdezek:
Tehát:Ha a férfinak rövidebb a pénisze az átlagosnál--kb:13-15cm izgult állapotban--akkor eléri pé-kor a méhszájat?El kell érje a méhszájat,hogy a srácok tudjonak tovább haladni?Milyen pózban szeretkezzünk,hogy elérje?
Aki tök hülyének tart,az inkább ne is válaszoljon.Bocsi,de nekem ez nagyon fontos,és a dokim ma nincs,csak szerdán lesz.
Nekem ciki volt ezt a kérdést feltenni,de kíváncsi vagyok mennyire lényeg a méret?
A hüvelyed belül nem izgalmi állapotban kb 10 cm, és a férjed péniszéhez igazodik izgalmi állapotban. Amúgy meg sztem nem az a pár cm akadályozza őket, ennél sokkal hosszabb utat kell megtenniük bent.
Egy ötlet, gyertyaállás szex után, kb fél óra, és sokkal nagyobb eséllyel indulnak a kiskatonák. Én így lettem terhes egy év próbálkozás után. Gondoltuk, kipróbáljuk, mielőtt orvoshoz megyünk:)
Szia.
Én nem tartalak hülyének!
Azt NEM tudom mennyire lényeg a méret,(szerintem ehhez nincs köze)de próbáljátok ki hogy együttlét után felpolcolod a csípőd,így segítheted a gazfickók útját felfele.Esetleg szeretkezést is megoldhatjátok így,bár ez érdekesen hangzik.Pár próbát viszont megér.
Sok sikert!!
Nagyon köszönöm,hogy szíveskedtetek válaszolni.Nem is gondoltam,hogy valaki egy ilyen kérdésre válaszol,mert azt hittem,hogy hülye tyúknak tart majd mindenki:(
Most van pém,idáig mindíg eggyütt voltunk pé-kor.Előtte is és utána is.Felpócoltam a fenekemet aktus után,de reggelre kifolyt szerintem minden mikor mentem a fürdőbe.Örökké azon jár az agyam,hogy nem éri el,és nem kerülnek jó helyre a legénykék:(A szex nagyon jó,nem görcsölünk akkor,de nappal sokszor gondolok arra,hogy nekünk miért nem sikerül?Minden oké nálunk,de mégsem jön a baba.
Kérlek titeket ne ítéljetek el amiket írtam.De .... mi van ha nekem van igazam és nem éri el,mert pl.magasabban van méhszájam?Tudom,olvastam a 10cm-t,amit írtál kedves válaszoló.Remélem összejön hamar,és tényleg nem a méret a lényeg
Szerintem a méret nem befolyásolja a teherbeesést.
Szeretkezés után maradj mindenképp fekve legalább fél órát, ahogy az előttem szólók is írták már a gyertyaállás sokat segíthet.
Sok sikert kívánok Nektek!
az én párom fütyije 14 cm. Elsőre összehozta nekem a babócát, szóval semmi összefüggés nincs a kettő között.
27 hetes kismami
Kedves utolsó!
Húúú,de jó ,hogy ezt írtad!Esetleg megkérdezhetem,hogy van-e görbéd a teherbe esésedről?Vagy mikor voltatok eggyütt?Milyen pózban?Kérlek neharagudj,ha nagyon személyeset kérdeztem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!