Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elég furcsát és cikit kérdezek...

Elég furcsát és cikit kérdezek, de engem elgondolkodtat. Lehet, hogy ezért nem esek teherbe? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szóval bocsi a hülye kérdés,de nem találtam a neten semmi erről amit most kérdezek:

Tehát:Ha a férfinak rövidebb a pénisze az átlagosnál--kb:13-15cm izgult állapotban--akkor eléri pé-kor a méhszájat?El kell érje a méhszájat,hogy a srácok tudjonak tovább haladni?Milyen pózban szeretkezzünk,hogy elérje?

Aki tök hülyének tart,az inkább ne is válaszoljon.Bocsi,de nekem ez nagyon fontos,és a dokim ma nincs,csak szerdán lesz.

Nekem ciki volt ezt a kérdést feltenni,de kíváncsi vagyok mennyire lényeg a méret?

2009. nov. 2. 10:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,ebben a pillanatban könnybe lábadt a szemem a válaszaitoktól,meg a bíztatásaitoktól!Köszönöm.
2009. nov. 2. 10:59
 12/27 anonim ***** válasza:

10.47-es vagyok

[link]

Itt a görbém. Az aktusok száma ne tévesszen meg, csak petting volt, mert a párom fel volt fázva, és igen hamar kókadt az „önbizalma”. Csak azon az egy napon volt aktus, mikor a legmélyebben állt a görbe. És a csúcs az egészben, hogy a kis pocaklakó tökinek akkora fütyője van, hogy még az orvos is elámult tőle!

2009. nov. 2. 11:00
 13/27 anonim ***** válasza:
ja, és akkor, talán egyetlenegyszer felpóckoltam a fenekemet utána
2009. nov. 2. 11:01
 14/27 A kérdező kommentje:

10:47-es válaszadó:

Köszönöm szépen,hogy megosztotta velem/velünk a görbikédet!Nekem sokat segítettél!:)Én is egy kis srácot szeetnék a párommal,de a kislány lesz annak is nagyon fogunk örülni.Csak már jönne a gólya hozzánk is!!!

2009. nov. 2. 11:05
 15/27 anonim ***** válasza:

10.47-es

Én is kívánom, hogy hozzátok is jöjjön már a gólyácska.

2009. nov. 2. 11:08
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,nagyon aranyos vagy:)))

NEKTEK meg minden jót ,és sok boldogságot kívánok!

2009. nov. 2. 11:11
 17/27 anonim ***** válasza:
A mérethez szeretnék hozzászólni. Szerintem biztos, hogy nem a mérettől függ a teherbeesés, mert az én férjem átlagon felüli mérettel rendelkezik, rendben vagyunk, mégsem jön össze a baba 1,5 éve.
2009. nov. 2. 12:04
 18/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam végi az összes kommentet!

Nem ciki Én páromnak is kb 15 cm. Az a helyzet hogy ez átlagos! Nekem hátrahajló méhszáj miatt javasolták a gyertyaállást 10 percre szeretkezés után. Ha neked nincs is hasonló gondod is használhat nálatok is Én már 22 hetes vagyok :) . A méret meg abszolút nem lényeg mert (biológia) a két nyákból a tiéd arra jó hogy "megtapadva" tudnak benne felfelé evickélni az övében a cukortartalom miatt a környezetet barátságosabbá teszi így akár benned 2-3 napig is tudnak élni a srácok :) Én a gyertyaállást javaslom :) Sok sikert

2009. nov. 2. 13:14
 19/27 anonim ***** válasza:
Szia az én páromnak a mérete is átlagon aluli,(és most ő is kinyírna ezért) de az ex feleségével legelőször összejött a gyerek.Mi nekünk ez a 2. hónap próbálkozás.Hónap közepén majd kiderül...
2009. nov. 2. 13:28
 20/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszkat.Akkor ezen a téren nem vagyok egyedül.

Amúgy lehet éezni,ha a férfi eléri a nő méhszáját?Mert én nem érzem:(Ez jó vagy rossz?

TUTI,HOGY ESTE GYERTYÁZNI FOGUNK,mert többen is javasoltátok...de az nem baj ha pé krüli időben minden nap sexelünk naponta egyszer--éjjel?

Bocsi a sok kérdésért,de könyörgöm,ne ezen múljon már a várva várt baba...

2009. nov. 2. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!