Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megtörni egy viszonylag zárkózott 19 éves fiút aki sokat csalódott már?
9 hónapja ismerem, de valamilyen szinten nagyon nehéz megtörni őt, és nagyon rossz ez, mert sosem tudom mit gondol, nem látszik az arcán. Azt mondta azért ilyen,mert sokat csalódott, és ezért már nem mert megnyílni csak nagyon nehezen, ehhez valamit el kell érni a nőnek. Nem akarja hogy úja megtörténjen vele a csalódás. Szerdán együtt voltunk, és megtörtént ami 9 hónapig nem történt meg.
19/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__30399..
Rendben, akkor a komoly válasz:
A spanyol inkvizícióval meg lehet törni egy viszonylag zárkózott 19 éves fiút aki sokat csalódott már.
Persze.
Mosolyogj mindig amikor vele vagy, hívd el táncolni, sétáljatok sokat, smároljatok sokat. Ne akarjál mindenáron betörni hozzá, csak szépen lassan. Menjetek el fürödni, hagyd, hogy észrevegyen :) Áh, és ne csinálj jeleneteket, azzal elriasztod. Ja és átfutottam a sztorit is A-Z-ig.
Ha nem jön be se a gstapo, se a spanyol inkvizíció, próbálkozz a diótörővel. A Csajkovszkij-féle verzióra gondolok.
Na figyelj, te lány! :)
Én például szinte 100%-ban olyan vagyok mint a te pasid!
A lehető legminimálisabb az érzelmi mimikám, de emögött sokkal több rejlik érzelmi szinten, mint azt sokan hinnék! Szerintem minden pasiban/nőben megvan némi nemű tartózkodás, ha sokat bántották őket előtte! Bennem is! Talán még túl sok is.
Olvasván a belinkelt miniregényedet, abban biztos lehetsz, hogy nem csak "azt" akarja! Legalábbis én ezt vettem le belőle. Csak fél kimutatni az érzéseit, de ezt már persze ő is mondta, te is írtad.
Hogy mivel "törhetnéd" meg ezt az ellenállást? Beszélni, beszélni, beszélni vele! Próbáld meg elitetni vele, hogy te nem leszel olyan, nem fogod őt eldobni, megbántani, ha valami nincs rendben.
Olyan jó volt olvasni, hogy még van ilyen erős kötődés/vonzódás két ember között, csak hát mind a ketten kicsit tapasztalatlanok még a témában, és ha jól látom féltek kimutatni egymás előtt, mit is éreztek igazán a másik iránt! De ne tegyétek! Legyetek bátrak, mondjátok ki mit éreztek! És még egyszer mondom, próbáljatok meg minél többet beszélgetni!
Jó volna olvasni később, hogy hogyan is alakul köztetek ez a dolog!
28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!