Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti melyik sráccal járnátok ezek közül?
Egyik srác bulizós, laza, cigi pia megvan :D, sokat csajozik :P, vagány, nem kockul, nem törődik a sulival, helyette ÉL, igazi bulizós rosszfiú, van miről mesélnie, sok nő volt már meg neki XD, de mégis kedves, aranyos, törődik a lánnyal, nem bántja meg, ha az rossz kedvű felvidítja, sok haverja van, imád bulizni, szóval tud élni. Van stílusa, belőtt séró, jó cuccok
A másik otthonülős, stréber g..i(értsd: egyetemen 4,5ös) sose bulizik, se cigi se pia, bár igaz hogy jóképű, okos, állandóan dumál és vicces hülyeségeket nyög be, és a haverjai meg a csajok követik (még a bulizós nagymenők is követik) mintha valami főgorilla lenne XD
Meg alapból bunkó, magasról sz..ik az emberekre, magával törődik és egyáltalán nem kedves, sose dicséri a csajokat, nagyon laza és sose lehet felbosszantani akárhogy akarja valaki. pár csajnak bejön, de ő meg még válogat, azt mondja hogy nem az tesz férfivé hogy több csajjal voltál-e, tiszta homár, semmi stílus
mindkettő 20 éves
Mindkettőt eltudnám képzelni.
SP voltam.
Valakik irták,hogy biztos énvagyok az első és tuti féltékenyvagyok a másodikra :)
ÉN se az első sem a második nemvagyok ! Viszont leirtam a véleményem.
Vannak olyan kishülye pic.sák akiknek az a nagyfiu aki meghivja őket piára,cigizik és hudekeményvagyok mert betanult szövegével ő a rosszfiu :) Viccek ezek az emberek akik azthiszik ez az éllet ha elmegyek portkavarni a porfészek buliba és anyukám meg mossa utánam a pollót :P meg adja a pénzt cigire. Én nemvagyok oda a bulikért,de ha pár bulis rosszfiu tudná,hogy nekem mi az éllet,leesne az álla :)
HAh, nekem a 14. válsz nagyon tetszik! :D
Amúgy én nem értem akkor az első mi a .....-nak jár egyáltalán iskolába. Ha úgyis ilyen .... nagy élet művész. Meg kemény csávó. Meg a semmiből is van pénze jó cuccokra. És egyébként is szarik rá.. Mmmm igazi menő csávó, szar a sulira MMM mééég cigizik IS!, NA EZ MÁR VALAMI, HOGY MII?!! Még piál is ??!
Na jó ennyi, fel van véve, maga uram a tökéletes választás, igaz hogy semmit se konnyit a munkához és fogalma sincs az egészről, de jöjjön csak, kefélje meg mindegyik kolléganőjét, és mutassa meg a többieknek hogy kell IGAZÁN élni.
előző előtti válasz irója.
hát ez a kemény csávo aki tud élni,laza jó cuccokban jár,tudja mi az éllet,tud élni. pia cigi megvan,tesz mindenre,igazi belevaló porbafingó kemény "rosszfiu" aki tudja mi az éllet. Ugy irigylem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!