Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valakinek van tapasztalata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van tapasztalata északi lányokkal? Úgyértem Finn vagy Svéd, akár párkapcsolat, akár ismertség szinten Kiváncsi vagyok milyenek Ők.

Figyelt kérdés

2012. jún. 6. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet benne valami, igazából nem tudom. :D
2012. jún. 6. 19:25
 12/19 anonim ***** válasza:
hülyeség, miben térne el? uaz a kultúrkör vagyunk
2012. jún. 6. 19:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sokban eltér.

Nem szívesen járnak el pl bulizni. A kocsmák szinte üresek, de a szaunák meg tele vannak.

Én a szobatársam 3 nap után láttam csak meg újból, addig ben kucorgott a szobájába.:)

Szóval ők inkább otthonülősek.

Egy finn srác teljesen belém van esve. De ennek semmi jelt nem adta. A facebook adatlapjáról tudtam meg, hogy szerelmes belém. :D

Vannak ilyen furcsaságaik.

2012. jún. 6. 19:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy te ismersz pár otthonülő finnt, az kisebb részben semmit nem jelent, nagyobb részben meg téged minősít.
2012. jún. 6. 19:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapig jártam egy finn lánnyal, Erasmusos diákként járt az egyetemünkre.

Teljesen normális, barátságos, kedves lány volt. A randik is úgy zajlottak, ahogy a magyar lányokkal szokott (az én esetemben): először az egyetemen csak kötetlen beszélgetések, ismerkedés, aztán elhívtam egyik este egy teára, ő pár nap múlva elhívott egy sörre. :) Ekkor már csók is volt, sétáltunk, hazakísértem, onnantól kezdve jártunk. Egy hónap után feküdtünk le, az elején figyelmeztetett hogy nála az egy-két nap után szóba sem jöhet. Az ágyban jó volt, élveztem vele, és úgy láttam ő is.

Szép két hónapot töltöttünk együtt, nagyokat beszélgettünk, kirándulgattunk, sétáltunk, koncertekre mentünk. Tovább is folytatódhatott volna, de neki 2 hónappal később vissza kellett mennie Finnországban, és ezért inkább korábban szakítottunk, mert tudtuk, hogy ennek így nem lesz jövője. Meg akkora elsöprő szerelmet sem éreztünk, hogy érdemes lett volna megpróbálni a finn-magyar távkapcsolatot...

21/F

2012. jún. 6. 20:07
 16/19 anonim ***** válasza:

ma 20:07

De jó neked! Én is szeretnék egy külföldi fehér lányt, a magyar lányokból már eléggé kiábrándultam.

2012. jún. 6. 20:19
 17/19 A kérdező kommentje:
értem:) na végre egy szép szerelmi történet :D
2012. jún. 6. 20:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Amikor én ott voltam, rengeteg volt a házibuli. A kocsmák java részt éjfél körül telnek meg, mert a magas árak miatt mindenki inkább otthon issza le magát és már becsípve vagy tök elázva megy ki a városba - jobban megéri anyagilag.

A finn lányokról. Gyönyörűek. Én ott egy csúnya lányt nem láttam. Amúgy meg ismerkedés meg párkapcsolat terén szerintem olyanok, mint a legtöbb lány szerte a világban. Vannak persze félénkek meg visszahúzódóak meg rámenősek is, mint mindenütt. De tény, hogy ott a szex nem olyan nagy ügy, mint minálunk. Sok az egy éjszakás kaland. Természetesen, nem minden lány kapható, ne értsd úgy, hogy bemész egy bárba és biztos egy lánnyal távozol, mert ez túlzás. De lazábban veszik ezt a dolgot, legalábbis amit én láttam és hallottam. Finnektől. (Lányoktól és fiúktól egyaránt).

Istenem, de jó is lenne visszamenni.

2012. jún. 10. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Svédektől jön jó metál, annyi biztos.

Yeah

2012. júl. 3. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!