Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félek, hogy kinevetne, elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy kinevetne, elég ciki lenne nem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon kedves imádnivaló lánnyal, azt hiszem szerelemes lettem bele. Az elmúlt hónapban nagyon sok időt töltöttünk együtt. Nagyon megértjük egymást, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, csak van egy pár dolog ami miatt nem merem megmondani neki. Az egyik, hogy nem tudom ő, hogy érez, a másik, hogy míg én ~170 cm addig ő ~180 magas! Ciki lenne ezt megmondanom neki? Félek többet szóba se állna velem! 20/F

2012. jún. 4. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Igy nehéz lesz fugázni
2012. jún. 4. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért próbáld meg! De csak óvatosan, először hívd el valahova!
2012. jún. 4. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel, csak pozitívan tesó!

Ismerős a szitu! Én 165cm magas vagyok és egy 172cm magas lánnyal randiztam és képzeld nem zavarta, az érzelmek olykor erősebbek. Szerintem neked is sikerülhet, ha nekem nem volt akadály a különbség. ;)

2012. jún. 4. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a Lovely Complex című animét és eriggy a lány után. :D
2012. jún. 4. 01:24
 5/5 anonim válasza:
Állítsd fel a hajadat, sokat segít hidd el :)
2012. jún. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!