Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ciki lenne ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ciki lenne ha én kezdeményeznék?

Figyelt kérdés
Szóval tetszik az egyik osztálytársam, de azt nemtudom h én tetszem e neki.... Igazából minden barátnőm azt mondja h igen, de nem nagyon bízom bennuk(de ez mindegy is).... Én szoktam neki segiteni ha vmit nem ért, általában telefonon hiv es van h 10-20 perceket is dumalunk persze nem csak sulirol... Es oran is van amikor ossze neznk es csak mosolygunk... Mehbizik bennem ezt tudom mert bizott mar ram titkokat.... Es szinte mindug egymast huzzuk szunetekbe meg ha talalkozunk sulin kivul :))) de lehet h ezeket csak en veszem jelnek? Vagy ezek tenyleg azok? Es h adjam tuttara h tetszik?? Nem szeretnek pofara esni, de ha nem mondom meg es elveszitem akk azt nagyon banni fogom... Hivjam el vhova? Nem ciki ha a lany lep elosszor? Ertelmes valaszokat legyszi :)) elore is koszi :)) 16/L

#Hivjamelrandizni
2012. jún. 2. 23:31
 1/8 anonim válasza:
NE MOND EL ÉN ÍGY JÁRTAM :( SAJNOS AZTÁN MÉG HAVERNAK SE MARADT MEG
2012. jún. 2. 23:35
 2/8 anonim ***** válasza:

1: Ne kezdeménnyez

2: Nincs kizárva, hogy van valami, de ha nincs, akkor se veszthetsz rajta semmit (illetve őt) mert lány vagy.

3: Nincs kizárva hogy friend zoned. Én is voltam úgy csajjal, hogy lehet tetszettem neki, de beraktam friend zone-ba, mert nekem nem volt az esetem.

2012. jún. 2. 23:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Mér lenne ciki? Miért csak a pasiknak kell kezdeményezniük? Nyugodtam mondd el neki h tetszik,vagy hivd el valahova és leveszi h tetszik neked.
2012. jún. 2. 23:36
 4/8 A kérdező kommentje:
:/ tehat nezzem vegig h csak baratok vagyunk? Vmit azert csak tehetek nem?? :(
2012. jún. 2. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
sok a jel!!lehet hogy a fiú félénk.finomabban kezdj...de ne tartson sokáig.
2012. jún. 2. 23:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Hova erdemes elhivni?
2012. jún. 2. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Inni egy jégkását,elmenni beülni egy kávézóba/pizzázni,egy csomó helyre el lehet hivni.
2012. jún. 3. 01:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket :))
2012. jún. 3. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!